Щерката на Ласкин се сгоди / СНИМКИ



Голямата дъщеря на покойния Иван Ласкин от брака му с актрисата Мирослава Гоговска е открила любовта и се е сгодила. Красивата девойка Люба, която е студентка по медицина, е неразделна със своя любим Стефан, с когото пътешестват непрестанно в България и по света.






Красивите им фотоспомени от дестинациите, които са посетили заедно, предизвикват умилението на техните близки и приятели. Люба и Стефан са авантюристи по душа и обичат екстремните изживявания. Освен това редовно ходят на палатки сред природата, когато имат достатъчно свободно време за почивка.






Образованието и професията, които наследничката на Иван Ласкин е избрала, костват много труд и лишения. Тя все още следва медицина, но едновременно с това работи и в столичната Трета градска болница. Още с настъпването на коронавируса у нас Люба бе сред първите доброволци, които застанаха на първа линия в борбата с опасната зараза в Ковид отделението на болницата. Особено в пика на вълните работата ѝ била толкова тежка, че на моменти заспивала права с огромния скафандър на главата си, без да свали предпазното облекло. С месеци не можела да се вижда с близките си, за да не ги зарази. Въпреки че е от актьорско семейство, щерката на Ласкин от малка проявявала интерес към медицината и искала да бъде лекар.








Макар тя и по-малката ѝ сестричка София, чиято майка е Александра Сърчаджиева, да имат голяма възрастова разлика, двете наследнички на покойния актьор се разбират чудесно и се обичат. Каката Люба обича да забавлява сестра си и е чест гост в дома на покойния им татко, където днес Алекс продължава да живее с дъщеричката си.





Сърчаджиева също познавала годеника на Люба и в социалните мрежи тя открито заявява одобрението си към тяхната любов, коментирайки красивите им романтични кадри със сърчица. На този етап обаче младите не планирали сватба, предвид ситуацията и приоритетите им в кариерата.


Четете още:

🔴 Семейно проклятие: съществува ли и как го обясняват учените

🔴 Габриела от "Ергенът": Аз се сгодих

🔴 ГАФ ЛИ Е? Кирил Петков си тръгна с чаша от срещата на ЕС във Версай / СНИМКИ





Източник: Ретро





Коментари

горе