Хората шегуват ли се? Започнаха да продават отворено олио!





След като бяхме свидетели на опашки, бой и масова истерия през почивните дни заради промоция на олио, нова далавера идва на хоризонта. Хора предлагат отворено олио за продажба в социалните мрежи. На това се натъкна Sofia24.bg във Фейсбук продавалника.





Дали някой не си прави някаква шега, не можем да кажем, но със сигурност публикациите са притеснителни. Ето и някои от тях, а снимки можете да видите в галерията ни.

"Здравейте,

Продаваме олиото, защото не готвим с него и не ни е нужно вече. Приятелката ми изля 70 мл в един десерт и толкова. Само за София с лично предаване", гласи една от публикациите.





Ето и друг, по-дълъг текст:

"Здравейте!

Продавам олио (около 200мл). Олиото е използвано само веднъж за изпържване на един картоф (подходящо е за вегетарианци и вегани) и буквално е неразличимо от ново. Състоянието ясно се вижда на снимките, олиото е кристално чисто. На едната снимка може да се види и оригиналната опаковка.





Продавам го, тъй като картофите ми свършиха и вече не ми е необходимо. Цена 7 лева. Цената е съобразена със сегашното състояние на пазара, моля без излишно заяждане. Ако не ви допада обявата, просто я подминете. За сериозни купувачи може и лек коментар на цената".


Четете още:

🔴 Тази мераклийска баница винаги ме отсрамва пред гостите - само 2 яйца в плънката, а бухва до небето / ВИДЕО

🔴 Популярна тв водеща отнесе много хейт заради снимка / СНИМКА

🔴 ДесиСлава се изложи за пореден път





Източник: plovdiv24





Коментари

горе