Габи от Ергенът с мъжа й! Не ви ли приличат на Пеевски и Цветелина Янева?



Нейният не е милионер, за разлика от Пеевски, а гробар 

Габриела от "Ергенът" все по-често пуска снимки с новия си любим, след като преди няколко седмици стана ясно, че дори вече е сгодена. Избраникът на сърцето й се казва Димо Шолин и има своя погребална агенция, която процъфтява, особено в тези ужасни времена, в които смъртността се покачи в пъти повече.





Русокоската от Сливница и приятелят й  са били сгодени преди Коледа, но след скандал Габи се ядосала и решила да се разделят. После се сдобрили пак и отпрашили за Доминикана, където отново й предложил. Габи публикува десетки снимки от топлото си приключение в социалните мрежи. 

Потребителите обаче бързо сравниха щастливата двойка с добре познатото семейство на депутата Делян Пеевски и фолкпевицата Цветелина Янева. Според някои коментиращи Габи била със своя Шиши заради парите. И той подобно на Пеевски е бизнесмен, с доста тлъст портфейл, което абсолютно било като магнит за участничката от "Ергенът".





Образът на Габи във формата бе на мъжемелачка, която обича скъпите подаръци. Самата тя признава, че никога "не е била с мъж на заплата" и има много високо мнение за себе си.





За отбелязване е и визията на нейния избраник, който изключително много прилича на депутата - с добре оформено коремче и видимо няколко  килца отгоре. Габи пък има визията на типична изпълнителка от "Пайнер" - с множество корекции, надути джуки и екстеншън. 

А, вие, как мислите, има ли прилика между двете светски двойки? 


Четете още:

🔴 Биячите от Драгоман плашили и родители: Детето ти може да отиде за органи!

🔴 СКАНДАЛ: Шефка в парламента върти частна фирма

🔴 Не си знаят парите! Богати българи потънаха в хиперлукс далеч от криза и война





Източник: flagman





Коментари

горе