Златка Райкова бързо замени Благой, хванаха я с нов мъж





Раздялата на Златка Райкова и Благой Георгиев вероятно за някои е била като гръм от ясно небе, предвид бурната им любов и цялата публичност, с която я представиха.





За други обаче, сигурно подобен развой е бил въпрос на време, ако съдим по влюбчивостта на ексфутболиста през годините. От скорошни папарашки снимки обаче, става ясно, че и блондинката не си губи никак времето. И вече има нова, разбира се, богата любов в живота!





Кадрите са направени в един от големите столични молове, а на тях се вижда Златка Райкова и непознат мъж с брада. Снимките не показват ясно лицето на мъжа, но се твърди, че той е известен с прозвището "Кралят на черното тото" и е на 27 години. Все още твърденията са непотвърдени, но пък пикантния привкус остава.

Благой Георгиев потвърди раздялата със Златка, ето какво направи



За категоричния край между Злати и Благо свидетелства фактът, че от вчера футболистът изтри всички снимки с Райкова от личния си профил в социалната мрежа Инстаграм, писа "Телеграф.

Двамата със Златка Райкова се разделиха преди месец, а причината, както се очакваше и този път, е похотливият характер на Джийзъса.





Близки до Георгиев разкриха, че е развалил поредното си семейство заради знойна хубавица, която обаче не е позната в светските среди. Двамата срещнали във фитнес залата и нещата между тях за кратко време се задълбочили толкова, че футболистът взел категорично решение да напусне семейното гнездо.





За да избегне хейта за поредното си разбито семейство, Благо решил да се премести в чужбина, където никой не е наясно с поредицата му изневери, станали причина да се раздели с майките и на четирите си деца.


Четете още:

🔴 Габи от "Ергенът": Омъжвам се през август

🔴 Новата апашка мода – крадливи алпинисти! Така ли свиха 350 бона от Банско?

🔴 Как да съживим мушкатото след зимната летаргия





Източник: plovdiv24





Коментари

горе