Приятели на д-р Найденова след смъртта ѝ: Нина приживе беше мъртва заради предателството на Ангел Найденов!  





Навършиха се 3 месеца от смъртта на първата съпруга на Ангел Найденов. Д-р Нина Найденова почина след дълга битка с коронавируса в Димитровград, където живееше и работеше след развода си с бившия военен министър. Лекарката бе седмици наред на апаратно дишане, но не успя да се пребори и издъхна в началото на декември миналата година.






Смъртта ѝ покруси всички нейни приятели и пациенти. И до ден днешен те продължават да скърбят за нея и пишат сърцераздирателни послания в личния ѝ фейсбук профил. Приживе д-р Нина Найденова още страдаше за раздялата си с Найденов след запознанството му с Мая Манолова и не криеше, че животът ѝ е бил разбит на парчета. Сега нейни близки приятелки потвърждават, че лекарката е изживяла същински емоционален кошмар след разпада на семейството си.
„Нина приживе беше мъртва заради предателството на Ангел. Светъл ѝ път и съболезнования за останалите ѝ близки. Поклон!“, пише приятелката ѝ Руми Милева във фейсбук профила ѝ. „Отиде си предадена от този, за когото си даваше и живота си! Светлина по пътя, а за предателите – Бог да ги накаже“, пише дама на име Нина Кръстева.






Племенницата на д-р Найденова – Зоя, пък апелира всички нейни познати да се молят близките ѝ да имат сили. Възрастната майка на покойната Нина била съкрушена от загубата на детето си, нейната внучка – също. Ангел Найденов и Нина имат една дъщеря Десислава, която дълго време работи в посолството ни в Берлин, но след като забременя от съпруга си и стана майка на близнаците Адриан и Кристиан, се прибра да ги отглежда в България. Тя и семейството ѝ непрестанно гостуваха на майка ѝ, а Нина Найденова бе изключително грижовна баба.






Именно на сватбата на дъщеря си преди точно 10 години тя разбира, че бившият военен министър ѝ иска развод и е решил да заживее с извънбрачната си до онзи момент партньорка Мая Манолова. Въпреки че Найденова знаела за авантюрата, смятала, че ще приключи бързо, но впоследствие болезнено изживява сключването на брак на мъжа си с лидерката на „Изправи се, БГ“. Нина и Ангел са двойка цели 38 години преди появата на Мая Манолова. Двамата се влюбват на ученическата скамейка, заедно са и като студенти, после тя го подкрепя през целия му професионален и политически път.






„Бях съкрушена, когато Ангел ми поиска развод. Жената, която сега е с мъжа ми – г-жа Мая Манолова, първа каза неща, които човешката етика и морал изискват да не се споделят публично. Разкри връзката си с него още преди нещата между нас да са окончателно приключили. Не вярвах да причини такава болка на хората, които най-много го обичат – на мен, дъщеря ми, зет ми, майка му“, споделяше мъката си д-р Нина Найденова. „Простих на Ангел, не мразя Мая Манолова, въпреки че разби живота ми. Колкото и смешно да звучи, голямата мечта ми беше да остарея с него. Хората се плашат от старостта, но исках да се пенсионирам, за да мога всяка сутрин да се събуждам до него“, каза тя в едно от последните си интервюта, преди да си отиде от този свят.


Четете още:

🔴 Внимание! Този банкомат краде парите ви / СНИМКИ

🔴 Жители на Пловдив за антена на Yettel: Дръвчета вече съхнат заради електромагнитните вълни / ВИДЕО

🔴 Благовеста от "Ергенът" отговори на критиките за сваленото си бельо





Източник: Ретро





Коментари

горе