Бивш общински кмет излетя от пътя за "Маказа" със 150 км.ч / СНИМКИ



Мъртвопиян мъж е изхвърчал от пътя за „Маказа“ с около 150 км в час, „Мерцедес“-ът му „скъсал“ мантинелата, а неосъзнаващият какво се случва шофьор се опитал да подкара колата, предупреждавайки спасителя си да не вика полиция. Става дума за бившия кмет на община Неделино Стоян Беширов.

За щастие няма жертви. В ранния час на главния път "Маказа" - Кърджали, в участъка на тежката катастрофа, нямало движение. Инцидентът е станал на отбивката за Неделино и Златоград.





Беширов се движел с много висока скорост от Неделино в посока Кърджали. Наближавайки главния път, водачът не е намалил скоростта и "скъсвайки" мантинелата, автомобилът излетял от пътя.





Притекъл се на помощ местен жител бил шокиран от предупреждението на пияния водач: "Да не звъниш на полицията!". Беширов се опитвал да запали колата и да я подкара. 

По-късно същият буйствал в полицейското управление. 





Шофьор загина в опит да избяга от полиция

Неправоспособен водач на 37 години е загинал при катастрофа на път между селата Тъкач и Сини вир, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в Шумен. Пътното произшествие е станало минути преди 17:30 часа вчера. Свидетели на катастрофата са били полицейски служители от Каолиново.





Малко преди това, близо до село Тъкач, те подали сигнал със стоп палка на водач на лек автомобил „Рено 19“, който бил без регистрационни табели. Водачът не спрял, увеличил скоростта си на движение и продължил да шофира. Той навлязъл в село Тъкач, завил в първата пресечка вдясно, и излязъл от селото. По черен път продължил да се движи в посока село Сини вир. Полицейските служители го последвали. На около километър и половина извън селото забелязали дим.





След като пристигнали на мястото установили, че има преобърнат автомобил, а водачът бил извън него и е загинал на място. Изяснена била самоличността му - 37-годишен мъж от село Изгрев, неправоспособен шофьор.

Случаят е докладван в Окръжната прокуратура в Шумен. Образувано е следствено дело.


Четете още:

🔴 Един от най-обичаните родни сериали ще има втори сезон

🔴 Той искаше да стане копие на Николета Лозанова! Какво се случва с Жорето Кучков днес / ВИДЕО

🔴 Динко се метна на АТВ и отправи "поздрав": Да ми ядете ...





Източник: glasnews





Коментари

горе