Синът на Борис Гуджунов работи за шейха на Дубай / СНИМКИ





Синът и съпругата на покойния певец Борис Гуджунов са напуснали страната, разказват техни съседи от столичния квартал „Люлин“. Роднините на българския Том Джоунс емигрирали уж за постоянно, но не в родната на вдовицата му Елжбета Полша, а в Дубай.







От няколко години насам синът на Гуджунов – Кристиан, работи като стюард към луксозните дубайски авиолинии, собственост на шейха на емирството. Заплащането му било изключително добро и така успял да си спести пари за жилище в мегаполиса.





Кристиан сам сподели в социалните мрежи, че се е установил за постоянно в Дубай, където, след като си стъпил на краката, повикал и своята майка. Преди момчето на Борето да замине да вади пари в чужбина, заедно с Елжбета живееха на ръба на мизерията в малкия им апартамент в крайния столичен квартал „Люлин“. Полякинята, макар и бивша изключително талантлива балерина, се бе принудила да продава билетчета в метрото, за да може да издържа семейството след смъртта на мъжа ѝ. Обичаният певец издъхна през 2015 г. след дълго и тежко боледуване в почти абсолютна немотия. И малкото спестени пари на семейството отидоха за лечението му, а мизерната пенсия, която Гуджунов вземаше, не им стигаше дори за хляб за целия месец.След кончината му синът му призна, че е наследил единствено маломерното семейно жилище и 200 лева, които баща му успял да му задели.







Кристиан притежава гласовите данни на татко си, но не успя да пробие на музикалната сцена у нас, макар да направи няколко опита.





Преди години Маги Халваджиян се пробва да му подаде ръка и го включи в музикалния формат „Пееш или лъжеш“, но славата му беше краткотрайна и след финала на шоуто мечтите му за кариера не се оправдаха. Така Гуджунов-младши решил да емигрира и по случайност попаднал в редиците на дубайските авиолинии. Освен че обиколил цялото земно кълбо няколко пъти, благодарение на новата си професия печелел и хиляди долари месечно, с които издържал себе си и майка си. За момента наследникът на певеца няма свое семейство, нито жена до себе си.





Известно е, че в Англия живее по-големият му брат от първия брак на Гуджунов, чиито дири обаче отдавна са загубени. Двете деца на естрадната звезда не поддържат никаква комуникация помежду си.


Четете още:

🔴 Когато си купувате сирене под 14 лв. за килограм, трябва да знаете, че то е преоводнено / ВИДЕО

🔴 Ицо Хазарта: Честито и извинявай, че имам повече преференции от теб

🔴 Ралица от "Тоника" се разведе / СНИМКА





Източник: Ретро





Коментари

горе