Доктор Щонова разкри как поддържа перфектна форма



Популярната водеща на предаването "Духът на здравето" д-р Неделя Щонова отговори на често задаван й въпрос.

"Духът на здравето" - рубриката на Неделя Щонова, която от 7 години е част от магазинното-информационното предаване "Преди обед" по bTV, стана самостоятелно предаване.





Покрай старта на предаването се правят доста интервюта и днес за пореден път, колега на Неделя Щонова я попитал: "Как Вие самата се поддържате в тази перфектна форма? Как се грижите за душата и ума си?". Ето и как му е отговорила водещата:





"Ами как?… - казах. - Задвам си въпрос - кое е онова нещо, което ме кара да се чувствам жива? И след като си отговоря – излизам, отивам и го правя. Защото мисля, че светът се нуждае от хора, които живеят истински, живо, които се вълнуват от истинските неща и имат съхранен усет към ВЯРНОТО! Тоест, според мен като първо, за да бъдеш във форма, трябва да минаваш през живота с виталност, жажда за смисъл и съхранен ЖИВ усет към ВЯРНОТО.





Така че… притихни в себе си, чуй шепота на душата си, почувствай дълбоко в себе кое е онова нещо, което те кара да се чувстваш ЖИВ. И излез. Отиди там навън и го напарви. Сега. Днес. Не утре. Или остани у дома. При душата си. Преоткрий смисъла. Влюбването. Обичането. Израстването.





Има огромна разлика между “съществуване” “и живот”. Направи така, че да се почувстваш жив. Животът е Любов. И е прекрасен. Дори, ако навът е есен. Човек винаги може да отглежда в душата си пролет. Това е да си във форма, според мен - да отглеждаш лотос в душата си всеки ден. Това е първото и най-важно.", пише в профила си д-р Щонова.





А относно обиколката на талията - тя е следствие от първото, категорична е водещата.

"Обиколката на талията... е аргумент от втори порядък... не е тя най-важното нещо на света... тя е следствие от първото - от храмонията в лотоса на душата ти...", написа още тя.




Четете още:

🔴 Лили и Слави отрязаха Софи Маринова

🔴 Ново изследване у нас открива редки вируси и бактерии в червата

🔴 Балама! Банков служител отвори очите на клиентка, която преди това се набута с 18417 лева





Източник: glasnews





Коментари

горе