Илияна Йотова стана модел  





Илияна Йотова е обновила гардероба си за новия есенно-зимен сезон със стилни придобивки от известна родна модна къща. От дълги години вицепрезидентката залага на тоалети основно на български дизайнери. През последните месеци Йотова се появява със сака и костюми от последната колекция на марката „Кенсол“, която е сред най-популярните сред жените в политиката и бизнеса. Мнозина тв водещи и новинарки също разчитат на модната къща за облеклото си на малкия екран заради класическите им модели.





Заместничката на президента Румен Радев е като рекламно лице на марката, която популяризира колекциите си с нейни снимки. Миналата седмица Йотова се появи на събитие, облечена с бяло сако, напомнящо поразително моделите на френската дизайнерка Коко Шанел. Етикетът на изисканата дреха обаче е на „Кенсол“ и в момента цената му в бутиците е 259 лева. От модната къща се гордеят със своята ВИП клиентка и не пестят комплименти по неин адрес.





Дълги години Илияна Йотова се доверява за визията си и на топдизайнерката Евгения Живкова. Внучката на Тодор Живков правеше по поръчка официалните тоалети на вицепрезидентката за важни професионални и лични събития, включително и бляскавата рокля за сватбата на сина ѝ Марин преди 2 години. Наскоро обаче Жени взела решение да затвори бутика си, който се намираше на престижния столичен булевард „Патриарх Евтимий“, и преминала към по-съвременен модел на работа, а именно продажби единствено и само в интернет.





Тоалетите, които Живкова правеше за Йотова обаче, бяха далеч по-скъпи от тези, които в момента заместничката на Румен Радев носи. Роклите на внучката на бившия Първи не падат под 1000 лева заради десетките часове ръчен труд, която всяка от тях отнема. Освен това се изработват или специално за клиента, или в ограничени количества, така че колекциите да не са масови.


Четете още:

🔴 Доктор Щонова разкри как поддържа перфектна форма

🔴 Лили и Слави отрязаха Софи Маринова

🔴 Ново изследване у нас открива редки вируси и бактерии в червата





Източник: Ретро





Коментари

горе