Стоичков посрещна нов зет богаташ  





Христо Стоичков отвори дома си за нов зет. Дъщерята на футболната ни легенда Мика Стоичкова най-сетне разкри кой се е настанил в нейното сърце, след като месеци наред държеше личния си живот в абсолютна тайна.





Мика показа как се глези с новата си половинка на луксозна яхта в открито море. Тя не показа лицето на възлюбения си, но пък му се обясни в любов и сподели публично името му.

Мъжът до футболната щерка се казва Йордан Георгиев.





Той е съсобственик на известна рекламна агенция, която може да се похвали със състоятелни клиенти. Зетят на Камата е роден в Ловеч, където завършва езикова гимназия. Продължава в специалността „Актьорско майсторство“ в НАТФИЗ през 2017 г.





Простата сметка показва, че Йордан е с почти десетилетие по-млад от Мика, която има дъщеря от връзката си с турчина Айкут, с когото обаче се разделиха преди няколко години, макар да живееха щастливо в Щатите.





Преди това пък Стоичкова преживя и любовна авантюра с актьора Иво Аръков. Нейната по-голяма сестра Христина също бе омъжена, но се разведе. Засега тя все още не е станала майка.


Четете още:

🔴 Това е двойката, изпързаляла приятелите си и проиграли кражбата / СНИМКИ

🔴 Ето кога местим стрелките един час назад, ще спим повече

🔴 Ето кой е мъжът, развел Славена Вътова





Източник: Ретро





Коментари

горе