Слави мята бомба със компромат за Киро и Лена



Точно в навечерието на учредяването на 48-ия парламент изпадналия обратно в "Левски " Г Слави Трифонов ще менте мега компромат по адрес на доскорошния си коалиционен партньор Кирил Петков, научи Lupa.bg от хора в екипа му. По всяка вероятно става въпрос за кадри, свързани с прословутата, но така и недоказана афера "Киро и Лена".





С какво точно разполага в ръкава си Дългия не е съвсем ясно, но слуховете са, че става въпрос за поредната порция кадри на бившия премиер и шефката на кабинета му. Дали обаче те издават интимна близост, предстои да разберем.





"Нещо лично" се казва новото предаване с участието на Трифонов по "7/8 ТВ", в което изглежда ще се вади мръсното пране на разпадналата се коалиция. В първото издание снощи Трифонов обясни, че по време на ареста на Борисов, Горанов, Стоянова и Арнаудова, той вечерял в ресторант, близо до дома на бившия финансов министър на ГЕРБ.





"В момента, в който излизам, установявам, че около ресторанта е пълно с полиция, което много ме изненада. Попитах моите сътрудници, с които общувам и вечерям, за какво става въпрос. Оказа се, че там, където вечерям, живее бившият министър на финансите Влади Горанов. Тогава разбрахме, че по новините са казали, че започват арести на Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова. А аз не съм с телефона си", разказа Трифонов.





После видял съобщението на Петков.

"Толкова важен казус, който може да се отрази на всички коалиционни партньори, аз разбрах като СМС, получен от Кирил Петков. Мисля, че същото е валидно и за останалите коалиционни партньори. Дали са говорили предварително или са получили информация, аз не зная", каза Слави Трифонов.


Четете още:

🔴 Три зодии, които ще забогатеят до края на есента

🔴 Българка преведе $10 млн., вместо $100 на двойка! Влюбените харчели наред

🔴 Проф. Байкова: Избягвайте измислените боклучави джънк фуд





Източник: lupa





Коментари

горе