Трус! Мирела обясни любовта към Валери и защо е плакала / СНИМКИ и ВИДЕО



Мирела от племето на Безстрашните в "Игри на волята" често е определяна като наивна, а емоциите при нея редовно взимат връх. Затова и редовно виждаме сълзи в очите ѝ, а последните бяха покрай загубата на Валери.





Защо се стигна чак до там, че Мирела да плаче за елиминацията на съотборник? Именно това тя обясни в профила си в Instagram.

"Късаше ми се сърцето така, както се късаше и тогава… Когато загубиш приятел в тази изолирана среда, имаш чувството че си го загубил завинаги… Усеща се липсата ти. Ти беше сърцето и душата на племето. Всички те обичаме. Винаги искаше да има мир и разбирателство.





Нямаше битка, в която да не пролееш и пот и кръв…не за себе си, за племето! Фаворит! За мен ТИ значеше много в тази игра. Бъди горд със себе си, Безстрашен!", обясни Мирела. 

След това танцьорката продължи с обръщение към Валери: "Усеща се липсата ти. Ти беше сърцето и душата на племето. Всички те обичаме.





Винаги искаше да има мир и разбирателство. Нямаше битка, в която да не пролееш и пот и кръв… не за себе си, за племето", написа тя.






Четете още:

🔴 Васко Жабата "преподава" по физическо, жена е потресена / ВИДЕО

🔴 Певицата Рени припаднала по време на снимките на новия си видеоклип

🔴 3 нощувки за 3425 лева за Нова година в двойна стая / СНИМКИ





Източник: plovdiv24





Коментари

горе