Ани Цолова топи по 3 кг на седмица с магданоз





Бившата водеща на „Здравей, България“ Ани Цолова е отново в завидна форма, макар отдавна вече да не е на екран. Журналистката в последните години имаше сериозни проблеми с килограмите, които се задълбочиха още повече, след като бе уволнена от Нова телевизия. Стресът около изгонването я хвърли в тежка депресия, от която Цолова пълнееше неконтролируемо. Най-сетне обаче ексводещата е успяла да надвие в битката с излишните килограми и е върнала ученическите си мерки.





Оказва се, че тайната за отслабването на Ани е добре позната в тв средите отвара, с която не една или две звезди контролират теглото си. Става дума за лесна и вкусна напитка с магданоз, която е унищожител на мазнините в тялото. Питието се състои от свежа комбинация между вода, магданоз и лимони. Цолова не крие, че освен че е успяла да се стопи, благодарение на магданозения фреш е укрепила и имунитета си. Добре е напитката да се приготвя всеки ден и да се консумира директно, а не да престоява в хладилника.





Така се запазват витамините и полезните вещества в нея. За да забъркате енергийната бомба, ви е нужна една средно голяма връзка магданоз, която се пасира. Добавят се половин литър вода и сокът от един голям лимон. Всичко това се разбърква добре до получаване на напълно хомогенна смес и се пие на два пъти по 250 грама. За по-голям ефект напитката се консумира на гладно.





„Преди време моя приятелка ми каза за рецептата. Лесна е за приготвяне. Оказа се наистина ефективна и най-важното е, че помага не само за регулиране на теглото, но и е страшно здравословна. А рекордът ми е минус 3 килограма за седмица, при това, без да се ограничавам кой знае колко в нормалното си хранене“, споделя Цолова.





Магданозът е подправка, която присъства силно в българската кухня. Малцина обаче са запознати с неговите ценни качества по отношение на човешкото здраве. Зелените листенца се смятат за силно полезни за хората заради съдържанието на витамини А, РР, В, Е, С и микроелементи. Част от процесите, които се активизират под влияние на магданоза, пряко водят до пречистване и отслабване.





Консумацията му очиства червата от продуктите на преработката и обмяната. Измита шлаките и плаките от съдовете. Хармонизира дейността на щитовидната жлеза, а освен това лекува възпалителни процеси, които сриват организма.


Четете още:

🔴 Ако поръсите лука с това, ще се изпържи до златисто и ще овкуси пърженото месо по невероятен начин

🔴 Хекимян и Юксел Кадриев във война  

🔴 Загуби ли я? Анита разкри истината за Рачков / СНИМКА





Източник: Ретро





Коментари

горе