Тоца си надписа колата / СНИМКИ



Антония Петрова не се задоволява да има просто скъпо „Ферари Рома”, то задължително трябва да бъде надписано и от километри да си личи чия собственост е. Миската и съпругът й си купиха скъпото возило преди 2-3 месеца, но вече са го брандирали с името на фирмата си.





Името на фирмата на Батинкови е точно до емблемата на "Ферари"





Луксозната придобивка струва на семейство Батинкови точно 300 000 евро или 587 345 лева. Блондинката е накарала мъжа си да сложат лепенка с името на дружеството си, което им помогна рязко да забогатеят покрай коронавируса, когато здравното министерство купи от фирмата им лекарство срещу КОВИД-19 за над 27 млн. лева. Смята се, че при марж на печалба от около 20%, миската и мъжът й са спечелили чисто над 5 милиона лева, като вече са похарчили около 2 млн. лева за покупки, почивки, глезотии и най-вече за обновяване на гардероба на Тоца.





В социалните мрежи се присмиват на колата на перничанката, която е изключително скъпа, но този надпис й придава комичен и евтин вид.





"Така всеки знае, че е тяхната. Утре ако засекат някого веднага ще ги познаят. Само Софи Маринова и Гринго си надписват така колите" - коментират в мрежата. 


Четете още:

🔴 Погват кладенците в двора

🔴 Българи висят с часове на летище Лутън. Wizz Air продали повече билети от местата в самолета

🔴 84-годишен уби арендатор в Първомай





Източник: lupa





Коментари

горе