Тъче на два стана, но му прости: Анелия прибра шавливия мъж, изневерил й с Богданска / СНИМКА



Фолк певицата Анелия отново има мъж до себе си, а приятелките й са потресени от нейния избор. Оказа се, че изпълнителката на "Погледни ме в очите" се е върнала при бившия, който беше спипала да й изневерява с Александра Богданска. 





Този път отношенията им тръгват в съвсем различна посока, тъй като гласовитата певица з апърви път пуска в социалните мрежи снимка с любимия си. 

Преди почти година в телевизионно интервю тя разкри колко е влюбена, но отказа да назове името на човека до себе си. Тайната не остана скрита за дълго и в доста медии се появи името на хазартния бизнесмен Любомир Захаринов. 





Певицата нито потвърди, нито отрече тази информация. Неотдавна се заговори, че двамата са се разделили. Причината е повече от тривиална - изневяра. Тогава Анелия научи, че бизнесменът тъче на два стана. Негово завоевание се оказа прясно разведенета Александра Богданска и това доведе до раздяла между тях. 





Късно снощи певицата реши за първи път да покаже обща снимка с Любо, придружена с емотиконка на сърце. Това хвърля нови разкрития за двамата, които явно са намерили отново път един към друг и са си простили грешките в миналото.





Това е първия мъж, който Анелия показва публично след сватбата с Коко Динев в началото на 2000 година. През цялото това време са й приписвали много любовни връзки, които тя не е коментирала и не е ясно кое е истина и кое плод на въображението на някои журналист. 

Изглежда с Любомир Захаринов нещата навлизат в нова фаза.


Четете още:

🔴 Какво се случва с Лена Бориславова? Синини по крака я издадоха / СНИМКИ

🔴 Юлиан Константинов си тръгна от "На кафе" с гръм и трясък

🔴 Правим сметката в евро: Цените по рафтовете и на касовата бележка





Източник: Марица





Коментари

горе