Снежанка и двете джуджета: Натали направи мечешка услуга на колеги от bTV / СНИМКА



Една красива и стройна висока дама като Натали Трифонова спокойно може да засенчи цели двама водещи, и то от най-популярните в България. Синоптичката точно това и направи в социалните си мрежи - щракна се с Иван и Андрей, а необичайната комбинация развесели феновете й. Някои я оприличиха на Снежанка и седемте джуджета - самите продуценти често се шегуват с ниския си ръст.





"Къде ги намери опосумите", шеговито питат зрители.

"Видях Андрей да стои до нея, изглежда нелепо", призна и самият Иван. После добави, че при него положението е същото. Нисичките водещи на "Фермата" станаха обект на бъзици и от футболистите.





"Този микрофон е за Иван и Андрей, а не за мен", каза вратарят Даниел Наумов, който трябваше сериозно да се навежда за речта си. Натали не остана по-назад и каза, че никоя жена няма да се загледа Иван и Андрей при наличието на толкова футболисти в залата.





Не липсват и традиционните за блондинката комплименти за ослепителния й външен вид. Натали бе водеща на церемонията за "Футболист на годината", облечена в предизвикателна прозрачна рокля.






Четете още:

🔴 Алекс Богданска полугола на ресторант, без да се притеснява от присъствието на детето си / СНИМКИ

🔴 Друг актьор е трябвало да бъде Баян от "Войната на буквите"

🔴 Наша адвокатка преживя кошмара в Турция заради отменен полет





Източник: Марица





Коментари

горе