Всички изхвърляме тази течност, но пиенето на 2 чаши от нея помага за бързо отслабване



Една течност, която много от нас изхвърлят, всъщност се оказва изключително ефективно средство за бързо и здравословно отслабване. 

Става въпрос за суроватката, която се приема за отпадъчен продукт след производството на сирене и извара.

Но всъщност суроватъчният протеин е богата на аминокиселини добавка.





Този продукт е ценен и предпочитан от хора, които се грижат за здравето си. Суроватката помага за нормализиране на телесното тегло и намаляване на мастните отлагания.

Достъпна за всеки, тази течност е ефективно средство за лечение на метаболитни състояния като високо кръвно налягане, инсулинова резистентност и липиден метаболизъм.





Свойствата на суроватката за изгаряне на мазнини са потвърдени в проучване. Учените са тествали суроватъчни добавки за отслабване. Резултатите от изследването са публикувани в bodyscience.





Участниците в голямо проучване, които са консумирали напитки със суроватъчен протеин два пъти на ден, са загубили значително повече телесни мазнини от тези, които са приемали еквивалентни калории плацебо. Докато участниците в двете групи губят тегло, тези, които са консумирали суроватка са изгорили значително повече мазнини.





Пийте 2 чаши суроватка на ден за бързо отслабване

В допълнение, учените установяват, че суроватката е полезна за хора от всички възрасти, включително за бременни жени. Трябва да се консумира само прясна напитка и не повече от две чаши на ден (в противен случай ефектът може да бъде вреден, а не полезен).

Важно: Статията не замества балансираното хранене и консултацията със специалист! 


Четете още:

🔴 Снежанка и двете джуджета: Натали направи мечешка услуга на колеги от bTV / СНИМКА

🔴 Алекс Богданска полугола на ресторант, без да се притеснява от присъствието на детето си / СНИМКИ

🔴 Друг актьор е трябвало да бъде Баян от "Войната на буквите"





Източник: Актуално





Коментари

горе