Ники Кънчев се видя в чудо: 17-кратен шампион от БНТ "фалира" „Голямото преследване“ / СНИМКА



Риалити форматите, които наблягат на скандали и интриги, може и да имат почва у нас, но  предаванията за знания също се радват на изключителен зрителски интерес в последните години





Именно в този сегмент тече една от най-сериозните конкуренции между водещите телевизии у нас. бТВ и „Нова“ излъчват в 18 ч. „Стани богат“ и „Голямото преследване“, а в БНТ от 19,00 върви „Последният печели“. Водещите на трите предавания за знания са доста популярни – Михаил Билалов, Ники Кънчев и Орлин Горанов.





В сряда страхотно представяне в „Голямото преследване“ направи едно от познатите лица от последните месеци. Става дума за Симеон Димитров, който преди Нова година натрупа серия от 17 поредни победи в „Последният печели“.





IT специалистът „ошушка“ Ники Кънчев с петцифрена сума. Той и още един участник – Генади Иванов, си тръгнаха с общо 21 500 лева, които си поделиха, взимайки по 10 750. Това е сума, която е печелена изключително рядко в това шоу от началото му досега.





Генади се представи много силно като разкри, че се надява с парите да заведе детето си на екзотична почивка до Сейшелите.

Симеон пък за пореден път демонстрира солидните си знания – първо при въпросите на Ники Кънчев, а след това и срещу преследвача Дама Пика. Димитров, който в предаването тази вечер разкри, че отскоро има жена до себе си, бе в основата на двойния успех във финалната фаза срещу преследвача и така спомогна двамата с Евгени да вземат над 20 000 лева.





Любопитното е, че Симеон взе само за едно предаване поне три пъти повече отколкото за 17-те си участия в БНТ, пише vihrogon.bg. Според кулоарна информация, наградата в „Последният печели“ е по 200 лева на предаване, независимо от класирането. Така сметките показват, че Димитров си е тръгнал от „Сан Стефано“ 29 освен с престижа, и с 3400 лева.


Четете още:

🔴 Красива като булка! Ива Бека блесна до шеф Манчев с невиждана рокля / СНИМКИ

🔴 Диляна Попова разтуптя мъжките сърца с тези СНИМКИ

🔴 Камелия декларира половин милион доходи





Източник: Марица





Коментари

горе