Вече е ясен татуираният мизерник, нападнал ученик



Човекът изглеждаше изключително долнопробно - престъпник, с татуировки по лицето, затворнически тип татуси - сълзички и т.н. Доста криминално изглеждаше. Предполагам, че употребява и редовно наркотици, тъй като изглеждаше като точно такъв човек.





Така треньорът Димитър Желязков, задържал мъж след обир на дете, описа престъпника. Въпросният криминален тип се казва Александър Тюнков и е от Стамболийски. Младият мъж е с богато криминално досие и е осъждан.





"Той пресече булеварда и ние пресякохме с него. Аз бях плътно зад него. По едно време той се обърна и ние си помислихме, че се усети и си бръкна в джоба. Ние знаехме, че има нож, но аз веднага го хванах за якето в този момент, съборих го на земята. Момчетата му хванаха ръцете и краката, неутрализирахме го.





Попитахме го защо е ограбил момчето и къде са парите, които е взел. Той каза, че са му в джоба и ги изкара. Пусна ги на земята. Хванахме му отново ръцете и краката. По едно време се поуспокоиха нещата и го оставихме, а той пробва да избяга. Ние отново го съборихме на земята и тогава викнахме полиция. Те дойдоха горе-долу за 3 минути, закопчаха го и това беше общо взето".


Четете още:

🔴 Психо ченгето влачил трупа на Иван Владимиров към мазето

🔴 Внучето на Анахид Тачева повтаря IX клас / СНИМКИ

🔴 Един печели, друг губи: Топготвачката Божана Кацарова се раздели с най-милото преди "Сървайвър"





Източник: plovdiv24





Коментари

горе