Евгени Дайнов отговорил на Флора, после си изтрил поста / СНИМКА



Влогърката Цвета Стратиева, която води предаване по БНТ и която преди дни нападна проф. Евгени Дайнов по повод преподавателския му стил, днес публикува коментар на професора, който обаче тази сутрин изтрил. 









"Разбирам, че някаква жена Флора или Фауна била написала някакви небивалици по мой адрес" Така професорът коментира изказването на Стратиева, че е била свидетелка на силно политизирани лекции, липса на професионализъм и обективизъм при преподаването и несвързани с учебния материал въпроси по време на изпити. Според Стратиева най-добър събирателен образ на тези практики е ръководителят на Катедра “Политически науки” проф. Евгений Дайнов.





В профила на Дайнов действително този пост не съществува, но Флора, явно е успяла да направи скрийншот и за запамети коментара на професора. 

Преди дни се разрази скандал между двамата, когато тя сподели:”При г-н Дайнов съм имала всъщност може би най-лесната си шестица в НБУ. Написах едно есе за Платон, в което, общо взето, през няколко реда вкарвах, че всички злини на земята започват и свършват с ГЕРБ и ДПС и това беше. Много хубаво есе според самия Дайнов. Пишеше “Отлично!” на задната страница, споделя тя във Фейсбук.





Сред въпросите по време на лекциите му били: “Вие, колега, нормален човек, който вярва в демокрацията ли сте, или сте Ганьо?”, или “Има ли тука хора, дето да гласуват за мафията?”.





“Човекът си имаше хубави прякори за политическия елит - Корнела, Боко Тиквата/Мутрата, Зеления чорап/Фатмака (макар че това са скорошни допълнения, през 2019-2020-2021 си го наричаше ген. Радев), Копейкин, лъжепатриотите/Шкембе войвода, фесовете.





Аз откровено не харесвам повечето от хората, които Дайнов визира, с някои от тях съм се карала и публично, с други съм имала какви ли не проблеми, но все пак ми се струва непрофесионално и нередно да наричаш така политически фигури в учебен час и пред студенти", твърди Стратиева. 


Четете още:

🔴 Радев с армаган за ЧРД на тъщата / СНИМКА

🔴 Защо само сградата на Камарата на инженерите оцеля след ада в Кахраманмараш? / СНИМКИ

🔴 Реших в клипа брат ми да свири или да пее / ВИДЕО





Източник: 24 часа





Коментари

горе