Почина жената, пребита от съпруга си в Пловдив / СНИМКА



Починала е жената, която бе в тежко състояние, след като съпругът й я преби жестоко в Пловдив





В момента в Районния съд в града под тепетата се гледа мярката на въпросния индивид, като магистратите трябва да решат дали да го оставят в ареста.

Сигналът е получен около 14.30 часа на 9 февруари в Трето РУ. 





При проведените незабавни оперативни и издирвателни действия е установено, че жената е станала жертва на домашно насилие с извършител 40-годишният й съпруг. 

При задържането криминално проявеният мъж направил самопризнания. Случаят е докладван в Районна прокуратура – Пловдив. Образувано е досъдебно производство.





Ангел Захариев е задържаният, жена му остана завинаги на 39 г.

Мъжът, пребил до смърт собствената си съпруга в Пловдив, остава в арест. Това решиха магистратите преди броени минути в Районния съд в града под тепетата. Задържаният е Ангел Захариев и е на 40 години, а вече починалата му жена е на 39 г.





Сигналът е получен около 14.30 часа на 9 февруари в Трето РУ. При проведените незабавни оперативни и издирвателни действия е установено, че жената е станала жертва на домашно насилие с извършител 40-годишният й съпруг.





При задържането криминално проявеният мъж направил самопризнания. Случаят е докладван в Районна прокуратура – Пловдив. Образувано е досъдебно производство.


Четете още:

🔴 Поредно силно земетресение в Турция!

🔴 Омбудсманът: Буди съмнение за съгласувана практика между "Виваком", "Йеттел" и А1

🔴 Ясновидка: Предрекох земетресението в Турция, идат нови катаклизми!





Източник: plovdiv24





Коментари

горе