Фолкпевец и адреналинка - ново попълнение в "Един за друг"



Предаването за двойки "Един за друг" беше единственото шоу в ефира, в което не се залагаше на известни личности, прости и грандиозни скандали, с което успя да спечели голяма фенска аудитория. Заявките за новия сезон са противоположно на всичко досега. 

В шоуто с участие са се уредили една от най-популярните двойки в Инстаграм, а съща така и бивша адреналинка.





"Съсипаха го и това предаване", измърмориха почитатели на шоуто. 

Артьом и Криси са добре позната двойка в социалните мрежи, а той дори се опита да гради музикална кариера. Е, не успя да изгрее на сцената, но пък с напористата си приятелка са се бутнали в шоуто за двойки, като целят да станат още по-известни и да започнат да печелят добре от реклами. 





От продукцията пък издават, че са вкарали бивша адреналинка от "Господари на ефира", с което вероятно очакват да спечелят повече зрители, но към момента само губят от този подбор на участници. Сред останалите двойки има влогъри, стилист, юрист, ветеринар, програмист, учители, пожарникар.

Част от участниците са женени отдавна, а други са заедно само от няколко месеца. Една от двойките е влизала в клетка на 200-килограмов тигър, а в друга - партньорите са разведени. Най-младите участници са на 23 години, а най-възрастният – на 48. 





Актьорското дуо Краси Радков и Станислава Ганчева ще се присъедини към лъчезарния Емо Чолаков, за да предизвикват себе си в една шеметна любовна надпревара.

"За първи път с моята съпруга сме заедно пред камера.





Много е хубаво и специално за двамата. Новият сезон на предаването е изключително атрактивен и добре измислен. Има хора с различни характери и професии, но те успяват да запазят позитивното настроение през цялото време“, сподели Краси Радков в "На кафе“. Неговата нежна половинка Станислава Ганчева допълни, че харесват всички двойки, а най-трудната част от играта е раздялата с участниците във вилата на любовта.





"Благодаря на Краси и Станислава, че се присъединиха към екипа, те са страхотни партньори. Нямаше как да имам по-подходяща компания. Изненадан съм от мащаба на игрите тази година – те са съвсем нови и много зрелищни“, коментира от своя страна водещият Емо Чолаков.





В новия сезон на най-романтичното предаване в телевизионния ефир "Един за друг“ двойките ще подложат на изпитание връзките си, за да докажат, че любовта им е истинска. За първи път телевизионният водещ с неподражаемо чувство за хумор Емо Чолаков няма да бъде сам, а в звездната компания на любимия актьор Краси Радков и прекрасната му съпруга Станислава Ганчева.






Истинска любов, положителни емоции, но и изпитания за силата на чувствата очакват зрителите на NOVA в четвъртия сезон на предаването "Един за друг“.

Незабравимо приключение очаква новите участници в риалити формата, нетърпеливи да тестват силата на отношенията си, за да докажат, че заедно са непобедими.





"За първи път участвам в предаване, което е позитивно и в което няма напрежение, в което има много любов. Отдавна не бях виждал толкова влюбени хора на едно място. За първи път участвам заедно с жена ми във формат. С моя приятел и колега Емо Чолаков се познаваме от години. Той има страхотно чувство за хумор и самоирония. За мен е голямо удоволствие, че ще работим заедно. Благодаря за топлото посрещане в NOVА, за позитивното отношение и за това, че ми правят работата уютна и приятна“, споделя Краси Радков.





"Харесвам целия екип, защото каквото е предаването, такива са и те – истински професионалисти. Работим много, но с усмивка. Радвам се, че работя с двама мъже и се чувствам специална“, допълва Станислава Ганчева.

Интересът за участие в най-положително предаване в телевизионния ефир е огромен и тази година. В атрактивния каст влизат интригуващи двойки и с любопитни житейски истории. Понякога помежду им има конфликти, но приятелските взаимоотношения надделяват. С пълна сила това важи и за водещите на предаването.

"Емо е синоптик и изпитва стрес от актьори. Затова се опитва да избегне стреса. Имаме два варианта: или да водим в конфликт, или да работим с любов, но това ще го изберем по време на предаването“, коментира Краси Радков.





"Както виждате продукцията не е заложила на красота при нас двамата – водещите, затова поканиха жена ми“, шегува се Краси Радков.

"Ако нещо градираме в това предаване, то това е каста. Всяка следваща година той става по-добър“, категоричен е Емо Чолаков.

"Двойките са много различни, ентусиазирани и с желание да спечелят. Вече се зародиха приятелства в къщата, което прави все по-трудно всяка следваща победа и раздяла. Има сълзи, а и ние се разчувстваме когато видим, че някой си тръгва. За тях това е едно приключение, което остава в тяхната история и в техните съдби. Те доказват на себе си, че са "Един за друг“ и остават част от това предаване“, разказва Станислава Ганчева.





"Всеки следващ сезон, вече четвърти, целият екип сме изумени как приятелските взаимоотношения в предаването надделяват. В "Един за друг" интригите са минимални на фона на целия позитивизъм и приятелски взаимоотношения, които бликат вътре във "Вилата на любовта“, категоричен е Емо Чолаков.

"Нормално е когато се съберат много хора на едно място да възникват малки пречки, които да водят до изостряне на взаимоотношенията. И тук ги има, но любовта винаги надделява. Дори когато тръгват на игри, двойките се целуват сякаш се разделят и няма да се виждат една седмица“, допълва водещата на предаването.

Какво научиха един за друг Станислава и Краси, които са заедно повече от 20 години? "Един за друг“ ли са?





"Всъщност ние бяхме в конкурентни телевизии през годините и за първи път сме заедно в предаване. Преоткриваме се, въпреки че се познаваме от дълго време. Но ми е много приятно да работя заедно с моята прекрасна и очарователна съпруга, която ми роди едно прекрасно дете. Имам да и връщам много позитивни емоции и ще го направя в "Един за друг“, споделя Краси Радков.

"Радваме се, че сме заедно и че ни се случва нещо различно. Зареждащо е емоционално и сме много топло посрещнати от Емо“, категорична е Станислава Ганчева.





Със сигурност водещите са "Един за друг“, а кои ще бъдат новите претенденти за наградата и на какво ще бъдат готови, за да покажат любовта си, ще разберете на 17 февруари от 20.00 ч. само по NOVA.


Четете още:

🔴 Кубрат Пулев и Андреа отново заедно?

🔴 Ани Салич и Сотир Цацаров сред първите пет най-влюбени двойки у нас / СНИМКИ

🔴 Изкупната цена на млякото е 90 стотинки, а в магазините е 3.50 лева





Източник: plovdiv24





Коментари

горе