Откритие на Слави се завърна на сцената



Откритието на Слави Трифонов – Надя Казакова, чието име изгря на звездния небосклон от формата “5 Stars” на “Шоуто на Слави Трифонов”, се завръща в “Пайнер” след няколкогодишно отсъствие.





Певицата бе част от лейбъла през 2013 и 2014 година, след което стартира като самопродуциращ се изпълнител. От началото на 2023 година тя отново се присъединява към артистите на компанията.





Надя Казакова е родена в Свиленград на 7 септември, зодия Дева и още на 12 години става част от Ансамбъл “Сакар” в родния си град. Завършва СОУ “Васил Левски в Димитровград с профил “Музика”, а след това и АМТИИ “Проф. Асен Диамандиев” – Пловдив.





През 2001 година става част от Националния фолклорен ансамбъл “Филип Кутев”, а през 2004 г. приема предизвикателството да участва във формата 5 Stars на “Шоуто на Слави Трифонов”. През 2011 година Надя Казакова печели Първа награда на фестивала “Пирин фолк” в Сандански, а от 2017 г. е част от Представителния ансамбъл на Въоръжените сили на Република България, към Национална Гвардейска част – ПАВС. С песните си е участвала в много концерти и спектакли в страната и чужбина.





Новото начало за Надя Казакова в “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” е със заглавие “Писана гайда”, а певицата е особено щастлива, че премиерата съвпада с 33-я рожден ден на музикалната компания.


Четете още:

🔴 Застреляният Нав се пребори с рака, уби го простотията

🔴 Приятелка на бившата съпруга на актьора: Никой не подозира какво чудовище е Васил Драганов!

🔴 Забравена плацента ли уби родилката и бебето в Бяла Слатина?





Източник: lupa





Коментари

горе