Вижте как дъщерята на Радев му ходи на гости в президентството / СНИМКИ



Красавицата пристига с личната си кола да обядва с баща си

Дарина Радева, дъщерята на президента Румен Радев му дойде на гости в Президентството.





Актрисата пристигна с личната си кола и влезе от вътрешния вход при татко си.


Точно по обедно време, къдрокосата Дарина Радева пристигна с черното си "Пежо" до Президенството и остави колата там.






Облечена в черен панталон, маркови кецове и черен шлифер, с разпусната коса, Дари побърза да влезе в сградата на "Дондуков" 2, ровейки в модерната си чанта с апликация на "Сътворението на Адам" от Микеланджело.





Красивата мацка търсеше телефона си, за да извести татко си, че идва да го вземе, за да обядват заедно. Напоследък по-голямата дъщеря на президента често прекарва свободното си време в неговата компания, като двамата не само се хранят заедно, но и спортуват, ходят на театър и се забавляват.





Румен Радев не пропуска да присъства на всички премиери на дъщеря си в НАТФИЗ "Кр. Сарафов". Момичето е талантливо и вече участва я няколко постановки. Режисьорът Максим Генчев също я покани да участва в негов филм.

Класът на Дарина Павлова е пълен с бъдещи звезди, по думите на проф. Пенко Господинов, който го е превърнал в "Златен", защото всички в него се представят убедително.





С дъщерята на президента, актьорът се познава от кандидатстудентските изпити. Впоследствие разбрал, че е наследница на Румен Радев.





Интересът към театъра на Дарина Радева не е отскоро. От 9 клас тя е в трупата на 35 училище "Ле Страпонтен" ("страпонте" от френски език означава допълнително столче в театъра). "Корените на душата са й вплетени в гората", гласи загадъчното описание към серия от снимки в Instagram профила на класа от НАТФИЗ, а личният профил на Дарина в Instagram доказва, че е не само артистична натура, но и красива млада дама с визия на модел.





Президентът Радев има и друго дете - син Георги, който в момента е студент.


Четете още:

🔴 Валери-младши носи торта на Божигол в съблекалнята / ВИДЕО

🔴 Дъщерята на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева с голяма роля в киното / СНИМКИ

🔴 Линда Петкова с нова татуировка на скришно място / СНИМКА





Източник: Днес.БГ





Коментари

горе