Освирквания и неразбиране на първото представление с Джон Малкович в Народния театър / СНИМКА



Ето какво пише по темата писателката и сценарист Милена Фучеджиева: "Най-големите простаци в Бг са тези, които са напълнили залата на Народния за Малкович, след което са освиркали букета на Фандъкова пред смаяната му физиономия. Как може да сте толкова тъпи, бе, селяни жалки. Грандиозен актьор ви е дошъл на крака, вие не само не можете да напуснете доживотния затвор на тъпотата ви, а и го занимавате с нея. Да, България наистина вече е кошара за малоумници с пари."









Най-големите простаци в Бг са тези, които са напълнили залата на Народния за Малкович, след което са освиркали букета на...

Потребители в социалните мрежи, които са били на снощното представление, пък споделят, че то е било твърде кратко, не са разбрали точно какво се е играло на сцената, но все пак се радват, че са гледали на живо Джон Малкович.





Блогърът Митко Попов пък завършва своя пост с любопитното изречение: "П.П: Да не пропускаме и шоуто извън сцената. Едва ли на друго място можете да видите както президента Плевнелиев, така и ценител на театъра, издокаран в анцуг на ЦСКА..."


Четете още:

🔴 Мария Цънцарова хлътна по спортист

🔴 Гръм в рая. Силвия и Зоран разделени!

🔴 Ако имаме злато за 5000 лв., няма смисъл да го държим в трезор





Източник: Актуално





Коментари

горе