Първият мъж на Галя, от когото роди мъртво бебе вкъщи: Не е луда, но изпада в състояния



Боян Граховски (вляво) с още един привърженик на Галя Тонева дойдоха в Психодиспансера да я подкрипят. СНИМКА: Радко Паунов

Детето, което й отнеха преди дни, е от някакъв Стоян, казва Боян Граховски

Много ме боли за Галя. Живял съм с нея 2 години, имали сме физическа, емоционална и духовна връзка. Зная какви качества има и абсолютно несправедливо е заклеймена.





Това каза пред "24 часа" Боян Граховски, предишен приятел на Галя Танева, която роди вкъщи в село Иван Вазово, а преди дни социалните й отнеха детето. Самата тя е настанена в Психодиспансера в Пловдив.





44-годишният Граховски дойде на импровизирания протест в защита на Галя пред лечебното заведение. Хората, който я подкрепят, нараснаха до 8 души.

"Истината е, че Галя е много интелигентна, но като види нещо, не може да си затвори очите и не приспива морала си", каза бившият й приятел, от когото през 2016 г. беше бременна, но пак заради раждане вкъщи, плодът се задуши.





"Тя може да влиза в конфликтни ситуации. Прагът й на търпимост е много нисък. Ранима е. Изпада в състояния, за които лесно могат да кажат, че е агресивна и неразумна, а тя не е такава. Категорично не е луда", допълни Граховски. Допълва обаче, че изпадала в истерични състояния.

Твърди, че прекъснал връзката с нея след злополучното раждане през 2016 г. "Спрях да общувам с Галя, трудно ми се получаваше. Но дойдох сега да я защитя. Детето, което й отнеха, не е от мен. Доколкото зная е от някакъв Стоян", допълни Граховски.<


Четете още:

🔴 Мария Игнатова смени Нойзи с голям симпатяга / СНИМКИ

🔴 Килията накарала Андре Токев да осмисли живота си

🔴 Черешите като диаманти! Неприятна изненада в цената и на малините





Източник: 24plovdiv





Коментари

горе