Кутията на Пандора се отвори в "Ергенът": Ирина призна, че обича мъже, които се държат зле с нея



Сериозни емоционални травми от детството изплуваха във вчерашния епизод на "Ергенът". Тежки признания разкри Ирина, която от началото на шоуто дава вид на ледената кралица, но призна, че зад студения и дистанциран поглед в очите ѝ се крие нещо друго.





"Червеното символизира любов, страст, огън - каквото съм и аз" - коментира красавицата, след като Евгени ѝ направи комплимент за красивата червена рокля, която беше облякла на вечерния коктейл.





Чаровната дама призна, че за пръв път в живота си взима инициативата в свои ръце. В случая - в своите устни - и целуна Евгени.

"Беше вкусно, колкото предположих!" - отбеляза тя след целувката.





Въпросът на Евгени към бесарабската българка - защо се е разделила с последния ѝ партньор, който я е засипвал с внимание и романтични жестове, отключи кутията на Пандора.

"Аз имам травма от детството върху, която трябва да работя и това беше причината. Майка ми беше много доминантна, не усещах обич. Всеки път трябваше да правя все повече и повече само за да ми каже "Браво".





Бях принудена да порасна по-рано и да си тръгна от вкъщи, за да не ме занимава. Той беше идеален,а аз обичам лоши мъже, които се държат зле с мен. Търся някакъв мъж, който да е малко подобие на нея, за да ме смазва и да ме кара да се чувствам зле. Като садист съм", разказа през сълзи Ирина.


Четете още:

🔴 Играч побърка Билалов с говора си / СНИМКИ и ВИДЕО

🔴 Първият мъж на Галя, от когото роди мъртво бебе вкъщи: Не е луда, но изпада в състояния

🔴 Мария Игнатова смени Нойзи с голям симпатяга / СНИМКИ





Източник: Марица





Коментари

горе