Внимание! Тъпчат хляба с амоняк и строителна вар  





Хлябът е една от храните, познати на човека от най-дълбока древност. Хората правят и консумират хляб още от неолитната ера. Съвременният хляб обаче съдържа ужасно много подобрители, консерванти и емулгатори, които рядко са описани на етиката, а всеки от нас доброволно ги поема в организма си.





Те са изключително вредни за човешкото здраве. Най-опасни са хлебните изделия, съдържащи термофилна мая. При производството на термофилна мая за хлебни изделия се използват много смъртоносни токсични вещества.





Сред тях са хлор, амоняк, сярна киселина, белина, амониев сулфат, карбамид, строителна вар, формалин, солна киселина и много други отрови. Дрождите причиняват ферментация в човешкото тяло.





Самата ферментация спира регенерацията на клетките и ускорява стареенето на организма. Проучванията върху животни показват, че плъхове и мишки умират 2-3 пъти по-бързо, когато се хранят с дрожди. Орехите са истинският хляб за човека. Те са по-засищащи и по-здравословни от обикновения хляб и се усвояват по-добре. Известният руски биолог и селекционер Иван Мичурин нарича ядките „хлябът на бъдещето“.





В рамките на 15 минути, след като човек изяде 100 грама рафинирани въглехидрати (хляб, чипс, захар, бисквити), функцията на защитната имунна система на човека отслабва с повече от 90%.Термофилната мая, от която се произвеждат хлебни изделия, причинява растеж на ракови тумори.





Френският учен Етиен Волф успява експериментално да култивира ракови тумори, които нарастват три пъти за 2-3 седмици само като ги постави в разтвор с ферментиращ екстракт от дрожди. Всички продукти от химически дрожди стимулират растежа на раковите клетки.


Четете още:

🔴 Валентина от Добрич, акушерка №1 на Англия, работи с тумори в мозъка

🔴 Шофьор намери цаката на ограничителните колчета по опасен път / ВИДЕО

🔴 Времето се обръща: Северен вятър носи студ, мъгла и дъж до часове





Източник: Ретро





Коментари

горе