Атрактивната Аделина заряза Борис Солтарийски и се омъжи за друг в Маями - ефирна рокля и огромно деколте! / СНИМКИ



Като гръм от ясно небе дойде на почитателите им новината, че Борис Солтарийски и красивата му (вече бивша) съпруга Аделина са се разделили. Двамата го направиха дискретно и без много шум, а преди няколко седмици Аделина сподели щастливи снимки от годежа си с новия мъж в живота си отвъд Океана.





Ето че новата двойка не чака дълго, за да се врече във вечна вярност и го направиха не къде да е, а в слънчев Маями, където тя и новият й мъж живеят от година.

Аделина булка





Атрактивната брюнетка, която вече е с фамилия Димитрова, прикова погледите не за първи път, но този път като булка - с пищна бяла рокля и огромно деколте, което едва удържаше формите й.





Аделина Солтарийска булка





"И ей така...

решихме да се оженим", сподели щастливата брюнетка в профила си в социалните мрежи и показа част от лъскавия морски, сватбен купон.





След като си казали "ДА", влюбеното младо семейство се качило на яхта и отплавало на романтична разходка в компанията на двете си деца, става ясно още от кадрите.

Аделина сватба





Припомняме, че Аделина има 9-годишна дъщеря - Ема от връзката си с Борис Солтарийски, с когото бе в семейни отношения само допреди година, а новият й мъж изглежда има син, който очевидно е много щастлив от развоя на събитията в личния живот на татко си.





Само в рамките на година Аделина е сменила тотално начина си на живот, както и адреса си - вече е в Щатите заедно с дъщеря си и може да се похвали с ново семейство.


Четете още:

🔴 Гришо показа новата си любов / СНИМКИ

🔴 Банките обмислят голяма промяна: Скоро може да изчезнат всички...

🔴 Първият сняг пада в България на тази дата, но иде и голяма опасност! / КАРТИ





Източник: За Жената





Коментари

горе