Мика Зайкова: 1500 лева няма да стигнат на човек да се издържа



Финансистът Мика Зайкова обяви, че настоящите 1427 лева, които трябват да един човек у нас, за да се издържа, скоро няма да са достатъчни.









Ако си спомняте, в предходното тримесечие сумата беше 1402 лева за издръжката. Сега тя се е повишила минимално ,с някакви 25 лева. Работата е там, че всички сметки които се правят до края на септември, всички ще претърпят едно негативно развитие след седми октомври. Нито инфлацията ще продължава да намалява и ще се стопява, нито цените ще останат на това ниво, каза Зайкова по Нова нюз.









Причината за това, вие знаете, че в момента войната, която се води, се намира в регион, където е петролът, и от него, и от енергийните източни зависят от една страна и от друга страна бюджетите на  Европейския съюз, и поради това бюджетите на България и на Съединените Щати се претърпят коренна променя във връзка именно с това, което се случи. Така че дори това, което колегите показват, е малко твърде оптимистично. На мен ми се струва, че не по-малко от 1500 лева ще трябват за издръжката на един българин, добави Мика Зайкова.


Четете още:

🔴 Важна новина за клиентите на най-голямата банка у нас

🔴 Първи думи на Кирил, обвинен, че е пребил като куче посред бял ден бизнесдама от Благоевград / СНИМКИ

🔴 Атрактивната Аделина заряза Борис Солтарийски и се омъжи за друг в Маями - ефирна рокля и огромно деколте! / СНИМКИ





Източник: Petel





Коментари

горе