Българската Мила Йовович влезе зад решетките



Актрисата Нели Чунчукова, дублирала голямата звезда Мила Йовович, влезе зад решетките в новия български сериал “Клетката”. Там красивата Нели играе затворничка, излежаваща тежка присъда.





Криминалната драма е първата родна поредица, която показва действителността в затвора. Сюжетната линия проследява драматичната съдба на една силна и смела жена, изправена пред тежка морална дилема, в опит да спаси детето си. Ужасяващ инцидент бележи завръзката на историята и преобръща живота на главните герои, поставяйки ги пред непосилни препятствия и напрегнати обрати.





“Не очаквах да ми звъннат след кастинга, тъй като си представям затворничките по “мъжкарани“, но пък много се зарадвах. Не съм влизала в подобна роля досега и цялото преживяване ми се струва изключително вълнуващо”, разказва актрисата, изиграла редица скандални персонажи в кариерата си. Позната е като нимфоманката от “Откраднат живот”, любовницата Веска от “Пътят на честта”. Участва в “Рамбо - последна кръв”, дубльор е на Мила Йовович в “Хелбой”. Печели два конкурса за красота и един за модели, след което работи като модел в Милано, Париж, Индия, Китай. Дефилира за световноизвестни марки като GUESS, Mango, H&M, Zara, Gap, Givenchy, Victoria’s Secret.









Едва ли са много актрисите в България, които могат да се похвалят със завидната биография на Нели. За първи път момичето от Пазарджик стъпва на снимачната площадка като статист, но е омагьосана от киното и твърдо решена да стане актриса.  





"Обичам разнообразието, промяната. Това са нещата, без които не мога да живея. Затова и се влюбих в киното още когато за първи път отидох на снимачната площадка като статист. То ти дава възможност да си различен всеки път, да се превърнеш в някой съвсем друг. Обожавам това. Моделството също ми даде много. То беше една чудесна възможност да пътувам по света, да се запознавам с невероятни хора, култури, да преживявам страхотни приключения", признава актрисата.





"Мила Йовович ми беше идол като тийнейджър. Да се запозная с нея лично, да видя, че е такъв мил човек, беше невероятно преживяване за мен. Срещата ми със Силвестър Сталоун беше също изключително вълнуваща, тъй като съм израснала с неговите филми. Баща ми е голям фен на „Рамбо“ и „Роки“. Той е много силна, уверена и респектираща личност.  Помогна ми да направя сцената си във филма. Знае какво иска, държи всичко под контрол. Харесвам такива хора", разказва Нели.





Докато работи като модел, тя обожава да пътува. Обикаляйки света, научава уроци за себе си, за другите хора, за култури и нрави.





Като звезда с разностранни интереси, Нели не се задоволява да играе в сериали и да снима реклами. Пише два сценария за пълнометражни филми, на които търси финансиране, както и песента  „I am coming“

Нели за “Клетката” и живота извън нея:





Сбих се в затвора, снимах с Блатечки 

- Участваш в новия български сериал "Клетката" - за пореден път в интересна роля. След нимфоманка, любовница и какво ли още не, сега пък си затворничка. Разкажи ни за интересни моменти от снимачния процес. 





- Първата сцена на моята героиня е как тя започва бой в двора на затвора. Не бях снимала подобна сцена досега. Притеснявах се, че може да се нараним, без да искаме, с другото момиче. Но с нея много си паснахме от самото начало и всичко се получи с лекота. Не съм снимала сериал с толкова много жени досега, но противно на очакванията на повечето хора опитът ми е изцяло положителен. Станахме си приятелки с другите момичета и всичко беше супер. Имахме и обща сцена с Асен Блатечки, който също е изключително позитивен и приятен за разговор човек. Цялото ми преживяване покрай сериала беше много интересно, различно и зареждащо.





- Казват, че всеки носи "клетката" в себе си. Коя е твоята лична "клетка"?





- Аз съм много чувствителна и това понякога ми пречи, когато съм в негативна среда. Бих искала да не може да ми влияе нищо.

- Дразни ли те стереотипът за красива жена у нас с всичкия й силикон, ботокс и филъри? Ти би ли се възползвала от достиженията на естетичната медицина?

- Аз вярвам, че истинската красота е естествената. Не харесвам изброените неща и би ми се искало да не са толкова модерни и разпространени, но всеки си има правото на избор все пак. Като човек, спечелил два конкурса за красота, още повече съм за естественото, натуралното.





- В един свят, в който вървим към унифициране, с какво самата ти си различна?

- Аз вярвам, че всеки е уникален и има свое специално място в света. Когато имаш добра връзка със себе си, тези външни влияния не могат да те достигнат.

- Феминистка ли си?





- Преди може би бях повече феминистка. Сега смятам, че няма смисъл да демонстрираш нещо, което ти самата знаеш, че е така. След като аз знам и съм уверена, че съм силна и мога да постигна всичко, не е нужно да се бия в гърдите. Вече смятам това за незряло. Но като тийнейджър бях много феминистично настроена.

- Коя е ролята, за която винаги си мечтала?

- Силни женски образи - кралица, богиня. Би ми било интересно да изиграя и извънземно.





- Познаваш доста световни звезди - Силвестър Сталоун, Мила Йовович, Димитър Маринов... Кои са най-ценните уроци, които научи от тях?

- Че човек трябва да се държи нормално и земно, да не се надува (Мила и Димитър). Сталоун пък е вдъхновяващ с историята на своя пробив и как не се е предал.

- Ти си смело и силно момиче. От какво се страхуваш?





- От нищо вече. Наскоро преборих най-големия си страх от дълбока вода. Научих се да плувам сама и съм много горда от себе си.

- Има ли нещо, което е в състояние да те откаже от поставената цел?

- Не, няма такова нещо. Много съм упорита (смее се).


Четете още:

🔴 Хампарцумян: Няколко семейства, които се занимават с това на едро, ще забогатеят рязко

🔴 Помогнете! Това жестоко безумие в Кючука трябва да спре!

🔴 Точно в 12:00 часа във Варна се случи нещо, което никога не е било у нас, а в Бургас... СНИМКИ





Източник: Марица





Коментари

горе