Експерт избухна: Това граничи с геноцид над българските шофьори / ВИДЕО



"Това граничи с геноцид над българските шофьори". Това коментира експертът от Европейския център за транспортни политики Диана Русинова за сигнал, изпратен от водачи. Поводът е състоянието на път, използван за обходен маршрут при затварянето на  I-1 Е-79 между Ботевград и Мездра.





Става въпрос за участъка Лютиброд - Челопек - Паволча - Враца. Състоянието на трасето е заснето от шофьор, движещ се по маршрута. В участъка, попаднал на кадрите, се виждат множество дупки, избеляла на места маркировка.





"Скандално е това, че преди да затворят пътя Ботевград - Мездра никой не си е направил труда да ремонтира обходния маршрут", пише Русинова.





Някои водачи предприемат и рискови маневри - изпреварване на забранена линия, навлизане в насрещното при завой, което създава допълнитени предпоставки за инцидент.





Ситуацията не оставя и гражданите равнодушни. Някои от тях коментират, че разминаването между едрогабаритни машини по маршрута също не е лека задача.





"Редовно минавам оттам с автобуса. Като се срещнем с друг по завоите е красота, а какво ще стане като падне първия сняг", пише Иван А.





"Наложи ми се да пътувам по този маршрут, нещо страшно е! За голямо съжаление много пътища в държавата ни са на това дередже. Другият обход Мездра - с. Крета - с. Ребърково е в същото положение",  твърди Костадинка А.





Вижте и цялата публикация на Русинова:

"По сигнал чрез нашата платфолма: , получихме този видеоматериал за състоянието на път III-1004 Лютиброд-Челопек-Паволче-Враца, която се използва за обход при затварянето на път I-1 Е79 между Ботевград и Мездра.





Скандално е това, че преди да затворят пътя Ботевград - Мездра никой не си е направил труда да ремонтира обходния маршрут.





Това граничи с геноцид над българските шофьори."






Четете още:

🔴 Това Камелия ли е?! Певицата се промени до неузнаваемост и се показа с нов мъж / СНИМКА

🔴 Такъв срив в продажбите на имоти не е имало у нас от 2010 г.

🔴 Падна тайната на века! Натали Трифонова най-сетне проговори за връзката си със Слави / СНИМКИ





Източник: glasnews





Коментари

горе