Култово! Мъжът на Златка я мачка на детско парти / СНИМКИ



Плеймейтката и Карен привличат погледите на Хелоуин тържество

С масаж се уреди Русата Златка! Сексбомбата не е намачкана в някое специално студио, а по време на детско Хелоуин парти! Съпругът на плеймейтката Карен мачка голите й рамена (добре, че само тях) по време на Хелоуин парти





По случай нашумелия американски празник блондинката и съпругът й заведоха Благойчо-младши, който е син на Златка от Благо Джизъса, на детско тържество. Тунингованата мадама отскоро има дете и от мъжа си - богатия арменец Хачатрян, но бебето често е поверявано на баби и детегледачки.





Арменецът масажира жена си дори докато говори по телефона

Арменецът масажира жена си дори докато говори по телефона





Известната двойка използва свободния момент, за да зарадва 4-годишния наследник. Докато Младши подскача на батути и всякакви уреди, фамилия Хачатрян хваща телефоните. Карен разглежда спортни сайтове и клипове от мачове, а Златка преглежда фотосесиите си, сайтове за дрехи и пуска сторита в социалните мрежи. Вероятно това довежда до схващане на раменете на плеймейтката, защото половинката й ги награбва и почва страстно да ги масажира. От своя страна Златка плъзва длан по бедрото на Карен.





Карен е заплеснат по спортни сайтове

Карен е заплеснат по спортни сайтове





Златка и Карен си преглеждат телефоните, докато чакат хлапето да поиграе

Златка и Карен си преглеждат телефоните, докато чакат хлапето да поиграе





Двамата привличат погледите на присъстващите с интимностите си. Посетителите на центъра забелязват, че Злати не е намерила за нужно да си сложи сутиен и прелестите й прозират под белия потник, с който е облечена.

Въпреки звездния си статут плеймейтката не остава седнала на масата. Тя става на няколко пъти, за да преоблече малкия, който се е изпотил, за да го заведе до тоалетната и да го приготви за тръгване. Благойчо започва да мрънка, че иска да си играе, но майка му бързо овладява положението, като му казва, че когато поиска, пак ще дойде.





Плеймейтката преглежда фотосесиите си, но хвърля и едно око на детето

Плеймейтката преглежда фотосесиите си, но хвърля и едно око на детето





Малко по-рано Карен вече се е качил на лъскавото си возило, за да го подготви. Прави впечатление, че младото семейство се носи с летни дрехи в края на октомври. Карен е с баскетболна широка тениска и къси панталони, а известната му съпруга се е барнала с бял потник и удобен бял спортен панталон. На тръгване си намята дънково яке с надписи на популярна марка, чиято цена е над хилядарка, и грабва чантата си на "Диор", за която е дала четирицифрена сума.





Това е нищо пред пищното тържество, което Златка и Карен спретнаха в края на септември. По груби изчисления ВИП сватбата на годината им е излязла над 300 бона.


Четете още:

🔴 Пренареждане: Това вече е най-голямата банка по активи в България

🔴 Дъно! Джино Бианкалана заплашва известна певица, праща й биячи

🔴 Млада жена загина, а мъж е в кома след тест на кола





Източник: Днес.БГ





Коментари

горе