Красимир Анев се гръмнал заради жена



Биатлонистът Красимир Анев, който снощи вечерта се простреля със законно притежаван пистолет, а в момента лекарите във ВМА се борят за живота му, най-вероятно е направил опит за самоубийство след любовна драма, споделиха негови близки. Анев, който напук на мъжествения спорт, който практикува, бил изкючително чувствителен, трудно понесъл края на интимната си връзка.





Красимир Анев е сред най-успешните европейски състезатели по биатлон





Двамата с половинката му, която е по-млада от него с 9 години, непрекъснато се събирали и разделяли, като последните месеци били доста напрегнати. Най-вероятно двамата са сложили окончателно край на отношенията си и участника в 3 олимпиади в момент на слабост се е прострелял в корема, допускат запознати. "Краси е изключително ревнив и подозираше момичето, че му изневерява. Възможно е да е имало поредния скандал между тях", коментират спортисти.





Ден преди да направи белята, Красимир Анев публикува доста странен пост във Фейсбук. "Абсолютната истина" - тези думи към цитирана мъдрост на писателя Павел Вежинов е написал прострелялият се в корема бивш национал по биатлон. "Всяко предателство започва с доверие", е мисълта на автора на "Нощем с белите коне", която 36-годишният самоковец определя като абсолютна истина. Това навежда на мисълта, че Красимир Анев най-вероятно се чувства предаден от половинката си.





В момента Красимир Анев се намира в реанимацията на ВМА с опасност за живота. От Военномедицинската академия заявиха, че Анев е стабилизиран, но в много тежко общо състояние и не могат да се ангажират с каквито и да било прогнози. Критични ще са следващите 24 часа. Както Lupa.bg извести, той е приведен в състояние на медикаментозна кома.





Според информацията, спортиста се е прострелял с пистолета си край язовир „Дренов дол" с личното си оръжие. Притежава такова, тъй като е военен.

Преди 3 години Красимир Анев се разделил със скандал с дългогодишната си приятелка Красимира Начева, от която има и дете. След това се впускал в епизодични връзки. Правел и опити да се събере с майката на детето си, но напразно - тя имала нов партньор в живота си.





Красимир Анев е един от най-успешните български биатлонисти в историята. Става европейски шампион за юноши и мъже в индивидуалната дисциплина на 20 километра. Участник е на 3 олимпиади - Ванкувър 2010, Сочи 2014 и ПьонЧанг 2018. В световната купа най-доброто класиране на самоковеца е 4-о място в масовия старт на 15 километра в началото на 2015 г. в Оберхоф (Гер).


Четете още:

🔴 БНБ: Месеци преди да приемем еврото направете това с левовете!

🔴 Шофьорите изтръпнаха от ужас след прогнозата на проф. Рачев

🔴 19-годишен е трагично загиналият под влак в Пловдив





Източник: lupa





Коментари

горе