Теодора Стефанова: Даяна ми звънна, пита за децата и Доди



Любопитни истории в ефира на "Нова телевизия" разказа Теодора Стефанова, станала известна като гадателката на Силвио Берлускони. Българската беше гъста с бившия италиански премиер и бос на Милан.





"Най-напред се запознах с майката на Силвио Берлускони - синьора Роза, а после и с него по времето, когато една българка работеше в дома им в Италия", уточни Теодора

 И разкри, че в първото й телевизионно интервю на Ботуша известен италиански комик си свалил дънките пред аудиторията. Станало в легендарното тв шоу на Маурицио Костанцо.





Публиката в залата се подсмивала, докато Теодора разказвала за способностите си, същото правел и комикът. Но когато българката се обърнала към него и започнала да му разкрива лични факти за самия него, нещата се променили. А мъжът свалил дънките си в в ефир, след като Теодора обявила, че на крака има белег от операция.





Това буквално отприщва кариерата й в Италия и тя започва да прогнозира резултати от футболни мачове и става лична гадателка на Берлускони още от времето, преди той да влезе в политиката. 





В Италия се запознава и с Джани Версаче и със сестра му Донатела. Казва обаче, че за смърт не може да говори и уточнява, че е видяла премеждие за Джани, но е смятала, че той ще го преодолее. 





По телефона с помощта на преводач имала сесия и с лейди Даяна, която се интересувала само от бъдещето на децата си и за ситуацията около връзката й с Доди ал Файед. "Аз видях нещо, но нямах право да го кажа. Виждаше се бременност - очакваше или ще очаква", каза пред Нова тв Стефанова. Това бил и единственият й контакт с принцесата, която загина в катастрофа в Париж през 1997 година именно по времето, когато имаше връзка с бизнесмена.


Четете още:

🔴 Страшен апокалипсис се развилня край Исперих, торнадо удари село / ВИДЕО

🔴 Пълна промяна за Емо Чолаков. След булката и палата - нов бизнес

🔴 Голямо увеличение на пенсиите. Засяга всички





Източник: Марица





Коментари

горе