Грозна изневяра! Вижте коя е бившата на Елвиса, изоставена заради Емануела / СНИМКИ



Мартин от „Игри на волята”, по-известен като Елвиса, бил семеен с дете по време на аферата с Емануела

След като влезе в силовото шоу, се превърна в един от най-запомнящите се играчи на пети сезон. Милионерът, който се осмели да си развали комфорта навън и влезе в шоуто, за да се подложи на куп лишения, може и да е мразен от публиката.. Но няма как да му отречем, че има остър ум и яки тактически ходове, които му помагат все повече да се приближава към финала.





За Марто още в началото на „Игрите” се разбра, че е един от известните плейбои на София. Притежава верига от заведения за хранене. А се оказва, че Емануела му е била най-голямата любов в продължение на много години наред.

Само, че през този дълъг период Елвиса е бил семеен. По това  време бил женен за красавицата Гергана, от която има малка дъщеря.













Но след като жена му разбрала за изневярата с най-секси пайнерката не му простила и последвал развод. Марто ооставил семейното жилище на бившата си половинка, защото момиченцето му било едва на 9 години. Самият Елвис има още една дъщеря и няма съмнение, че много обича децата си.





Мартин заедно с двете си дъщери





За връзката си с Емануела твърди, че когато не се обичали отношенията им били токсични: „И двамата сме големи инати и с мега яко его. Всеки искаше да командва другия и затова не ни се получи”, коментира преди време той.


Четете още:

🔴 Пловдивчанин: Вие кажете какво е това!

🔴 Момиче от Пазарджик потъна вдън земя, виждали ли сте Дияна?

🔴 Лена не дава бебето на свекървата / СНИМКА





Източник: Марица





Коментари

горе