От втория път: ЧСИ продава апетитен спа център в Пловдивско / СНИМКИ



За втори път частен съдебен изпълнител продава апетитен имот в град Баня, Пловдивско. Този път обаче цената е с няколко хиляди лева по-ниска с 235 864 или от 2 358 640 лева на 2 122 776 лева. Балнеохотелът  е с площ на двора от 8288 кв. м., като предназначението му точно е за спортно оздравителен център. Върху имотът има вписани редица тежести, показва обявлението за търга.





Имотът е собственост на "СД ВИАНА“ ООД, а дружеството е дерегистрирано по ЗДДС лице към дата 23.01.2023 г., и за процесния урегулиран поземлен имот не се начислява ДДС. Управител на дружеството е Венелин Терзиев.





През месец март тази година Окръжен съд Пловдив е постановил собственикът на фирмата да изплати заплати на бивш служител в размер на над 8000 лева и да изплати разноските по делото.





С името на Венелин Терзиев са свързани общо пет фирми - Терзиев Къмпани ЕООД,ЕВРОВИТАЛ ООД, ВЕСТНИК СТРОИТЕЛ ЕАД, ТЕРЗИЕВ ВГ ЕООД и "СД ВИАНА“ ООД.





В документацията е упоменато, че все още има незавършено строителство по обекта, като за построеното до момента не са издадени документи за степен на завършеност, нито за спиране на строежа.





Търгът ще е на 19 декември, а на 20 ще бъде обявен новият собственик, ако някой иска да си направи подарък за Коледа.






Четете още:

🔴 Зимата е вече в България и това ВИДЕО го доказва

🔴 Невиждан екшън в 5-звезден хотел в Сандански: Семейство нахълта въоръжено в дискотеката и...

🔴 Извънредно: Арест след трагедията с Ферарио Спасов!





Източник: plovdiv24





Коментари

горе