Депутатките на работа с тоалети за хиляди / СНИМКИ





В модно дефиле се превърна първият работен ден на 49-ото Народно събрание. Депутатките за пореден път се появиха в пълния си блясък, демонстрирайки скъпи тоалети и аксесоари за хиляди левове.







Лена Бориславова 





Макар Лена Бориславова да се яви в парламента само за да подаде оставката си, отново не бе изневерила на стила си и се бе окичила със скъпи аксесоари. Наглед семплия си тоалет тя бе комбинирала с любимата си чанта в тъмнозелено на марката „Фурла“, чиято цена е над 1000 лева. В унисон с нея бяха и слънчевите ѝ очила, отново на същата марка, които се продават в бутиците им на цена от близо 500 лева. На същия подход бе заложила и Корнелия Нинова.






Корнелия Нинова 





Социалистката не си бе купила нов костюм специално за откриването на Народното събрание, а бе облякла вече носен такъв. На врата ѝ обаче блестеше скъпо златно колие със син камък сапфир под формата на капка. Такива в интернет се продават на цени от 300 до няколко хиляди лева. Вероятно Нинова е заложила на синьото, тъй като се смята, че се носи против уроки. Заедно с папката си документи тя стискаше в ръка и няколко стръка здравец, които мнозина нейни колеги заподозряха, че също са амулет срещу лоши очи.






Славена Точева 





За „Мис Парламент“ пък отново бе титулувана депутатката от ГЕРБ Славена Точева, която влезе в Народното събрание с рекорден брой преференции – над 10 хиляди. Красавицата от Варна събра погледите и завистта на колежките си с елегантен костюм в синьо, който е част от последната колекция на марката „Зара“. Цената му е 200 лева, но Точева го бе комбинирала със сатенена риза с жабо в бяло, която струва 10 пъти повече. Елегантната дреха поразително напомня на шедьоврите на френската първокласна марка „Ив Сен Лоран“, чиито цени са по 2-3 хиляди лева. Колежката ѝ Десислава Трифонова, която също е сред младите остриета на ГЕРБ, пък внесе настроение в пленарната зала с искрящ оранжев костюм. Той е дело на модната къща „Дика“ – една от най-предпочитаните от дамите в политиката.






Десислава Трифонова 





Съчетанието от пола и сако е на цена около 500 лева, макар вече да е изчерпано в бутиците им и да не се предлага. Шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пък носеше шармантно сако, вдъхновено от модната икона Коко Шанел. Материята туид е запазена марка на френската дизайнерка, а това на Атанасова бе комбинирано и с огромна черна панделка.






Десислава Атанасова 

Екатерина Захариева от ГЕРБ отново не изневери на влечението си към първокласните скъпи марки, но този път го подчерта деликатно. В първия си работен ден тя носеше диоптрични очила в червено със златисти детайли на прочутата модна къща „Булгари“. Само цената на брандираните рамки възлиза на близо 900 лева.






Екатерина Захариева 

Росица Кирова от ГЕРБ също предпочете по-семпъл костюм в синьо, но съчетан с ефектна и скъпа чанта. Тя носеше аксесоар в лимоновожълто на марката „Фурла“, чиято цена е над 1000 лева.






Росица Кирова 





Минивариант, но в розово, отново от същия бутик, бе преметнала през рамото си и младата депутатка от ИТН Павела Митова. Девойката от свитата на Слави беше с чанта за 500 лева, комбинирана със сако в розово и бяло на дизайнерката Елизабета Франки.





Павела Митова 

Цената му е 560 евро, или над хиляда лева. С връхна дреха от същата колекция бе и Небие Кабак от ДПС. 26-годишната депутатка носеше сако с интересна кройка за 540 евро.





Небие Кабак 





Колежката ѝ Хатидже Георгиева обаче бе облякла цял костюм в бяло, отново на Елизабета Франки, за близо 2 хиляди лева. Още толкова струва и чантичката на „Долче и Габана“ в черно и златно, която носеше. Нея бе съчетала и с изключително скъп часовник в същите цветове.





Хатидже Георгиева 





Докато лидерът на ПП Кирил Петков пак бе облякъл добре познатото си бежово палто, което носи от 3 години насам, подчинената му Ванина Вецина развя уникат от последната колекция на Карл Лагерфелд в синьо и бяло за 899 лева.





Ванина Вецина 

Бившата вицепремиерка Калина Константинова пък се изфука с италианска кожена чанта.





Калина Константинова 


Четете още:

🔴 Последна мода! По 50 лева в плик за рожден ден. Катаджиите и те вдигнаха сумата

🔴 Юксел ще се пръсне - Стилистите на Би Ти Ви се видяха в чудо, не могат да намерят ризи и сака за новинаря, който удари 130 кила

🔴 Глад за дюнерджии в Бургас, заплатата – 3 хил.лева





Източник: Ретро





Коментари

горе