Истина или не? Депутат от Делиормана вкара в леглото си Натали Трифонова



Повече от пикантен сигнал, свързан с разпуснатия любовен живот на синоптичката Натали Трифонова разкрива  crimesbg.com. Според подателите, палавата блондинка отново е в обятията на политик.





Този път тя била завъртяла главата на депутат от Североизточна България – регион, населен предимно със смесено население и познат от стари времена като Делиормана.









Дали новият партиен спонсор на Натали е от турски произход, можем само да предполагаме. Във всеки случай тя на драго сърце раздава ласки на мъже от този етнос, т.к. бившият й приятел – Доан Хасанито е родом от Силистра и е мюсюлманин.





Както се чу, Наталито получи от Дядо Коледа чисто нов Мерцедес. Нищо чудно да е от новия възлубен.

Натали предпочитала доста по-зрели и побелели джентълмени, с меки сърца и дълбоки портфейли. Благодарение на щедрите им спонсорства, разкрепостената хубавелка имала пари не само за собствените си масрафи, но и за харчовете на майката.





Твърде е възможно настоящият й "лавър-депутат" също да е в синодална възраст, но източниците мълчат за това. Нищо чудно обаче господинът да е ерген или поне щастливо разведен, т.к двамата са прекарали коледно-новогодишните празници в родното му място. Дългото ваканцуване на тв-шантонерката докарало до бяс колегите й от bTV. За да може тя да мърсува с парламентарния чичак, по празниците се наложило Станислава Цалова и Боби Лазаров да работят без почивка.





Друга информация от кухнята на bTV гласи, че блондинката ще вземе участие в “Денсингс старс”, тъй като била професионална танцьорка в миналото и вече усилено тренирала със свои приятели, издава нейната близка.





Продуцентите са я включили в танцувалния формат за да вдигнат рейтинга му, а  синоптичката ще кърши снага до сериозна конкуренция – Дара, Мис България Елизабет Кравец и още много други родни красавици, допълват отлично запознатите ни информатори. 


Четете още:

🔴 Голям празник е в събота! Спазват се строги забрани, а поверие гласи, че...

🔴 Край на "мръсните дни". Ето кой празнува имен ден

🔴 Резултатите от аутопсията: Шампионът от Стара Загора задушен от полицаи при ареста 





Източник: Марица





Коментари

горе