Иво Танев претърпя спешна операция в софийска болница / СНИМКА



Известният шоумен, певец и телевизионен водещ Иво Танев сериозно стресна приятелите си със снимка от болничното легло





. Оказа се, че се е наложило да бъде опериран по спешност в софийска болница. В момента той се намира в отделението по хирургия, но събра сили да каже нещо изключително важно, което в момента го вълнува най-много. Ето какво разкри Танев: "





Споделям чудесното си впечатление от екипа на отделението по хирургия, ръководено от доц. д-р Радосвет Горнев. Никога не съм предполагал, че по време на операция, от час и половина, единственото нещо, което мога да изпитвам е спокойствие и усещане, че съм в сигурни ръце! 





Изключителна организация, още от определянето на ден за прием, приемане, настаняване и грижи. Топло и човешко отношение на целия екип. Грижи и медицинско обслужване на изключително ниво", написа Иво след прекарания трети ден в болницата. 









Засега той не издава повече подробности за характера на самата операция и защо се е наложило да му я направят. Засега му пожелаваме бързо възстановяване и отново да е на крака със същата енергия.





А това пожелание върви с любимите му песни на QUEEN, които не спира да слуша в болницата и развеселява сестрите, като самият той си ги припява.


Четете още:

🔴 Понякога са прави, понякога клекнали - как най-големият квартал в областен град става нужник

🔴 Български производители изкорениха доматите си заради ниските изкупни цени

🔴 Отиде си един от най-великите ни футболисти





Източник: woman





Коментари

горе