Николина Ангелкова демонстрира голям лукс в "Черешката на тортата"



Бившият министър на туризма и депутат от ГЕРБ Николина Ангелкова направи много запомнящо се участие в кулинарното шоу на Нова телевизия “Черешката на тортата”. Тя представи изключително богата вечеря в луксозния си дом.









Около масата ѝ се събраха останалите участници в шоуто - рапърът Боро Първи, журналистът Мирослав Димитров, поп фолк певицата Мария и преводачът Мариана Хил.





Менюто надхвърли като бюджет вероятно всичко, което зрителите на “Черешката” са виждали до момента.





То включваше телешко каре с гъши дроб, два десерта, ръчна питка, лаврак пълнен със сьомга, фурми от султанска ферма в Саудитска Арабия и какво ли още не. Реакцията на гостите не беше просто любезна, тя граничеше с откровено подмазване пред бившия министър на туризма.





Даже взискателният шеф Манчев не си позволи друго, освен да храни Николина Ангелкова като кулинар.









Самата Ангелкова направи интересния коментар, че е си почива от политиката, защото усетила, че отива към бърнаут. Тя разказа и други любопитни истории, като че е хвърлила пъпа на дъщеря си в Харвард, че на 9 решила да стане адвокат и станала, а също, че политиката ѝ харесва, макар и да е гадна работа.









В края на вечерта се видя, че в хола на Ангелкова може да се събере цяла трупа за латино танци. Тя също се впусна и показа класа на дансинга. Бившият министър на туризма изпрати гостите си с почивки в български курорти като подарък.


Четете още:

🔴 Най-оригиналните пожелания за имен ден

🔴 След близо 30 години: Връщат полигона за кандидат-шофьорите

🔴 АНГЕЛЕ?!? Мая Манолова се събра с бившия си





Източник: Petel





Коментари

горе