Ернестина Шинова в "Кой да знае?" разочарова зрителите



„Кой да знае?“ – разтоварващо, изпълнено със смях шоу, което привлече зрителите пред екраните. И тъкмо го захаресваха, появи се дразнеща фигура, която пък и два пъти застава пред тях. Ернестина Шинова повтори участието си в куизното шоу, като този път бе в отбора на Пъдев.





60 годишната актриса си има своите фенове, но на част от тях освободеното й поведение не се нрави. Неведнъж през цялото предаване споменава за физически травми, които ще си нанесе, затова, че въпросът не й харесва, на шега разбира се. Наложи се на няколко пъти Сашо Кадиев да я връща в действителността и да й припомня, че са забавно предаване, а не филм на ужасите.









Намеците за „самоубийство“ дойдоха малко в повече на някои зрители.

Моля Ви, подбирайте гостуващите малко по-внимателно.
Ернестина Шинова мнооооого отдавна не трябва да получава трибуна, а не пък такава невероятна възможност да плещи глупости 60 минути.






То не бяха самоубийства, вени, край на живота, оплождания и прочие малоумщини.
Не сте много „праймтайм френдли“, а и по принцип човек трябва да прави разлика докъде е интересен и кога се превръща в простак.





Кога ще си оправи косата най-после тази жена..





Шоуто е много интересно, забавно, научаваш невероятни неща, някои от които много полезни, НО ЗАЩО СЕ ПОВТАРЯТ ГОСТИТЕ, това е скучно и не особено приятно. Не че не ги харесвам, но очаквам да видя и чуя различни гости, и не само артисти и певци, може да бъдат и обикновени хора. Повтарянето на гостите снижава интереса към предаването.





От това, че гостите се появяват за втори път губи предаването, защото зрителя вече знае какво да очаква и интересът спада. Дали причината е, че няма желаещи, които да се „излагат“ пред цяла България и само тези са се навили ще разберем, ако започнат и трети път да се извъртат пред камерата.


Четете още:

🔴 Почина най-възрастната родилка, дъщеря й е в приемно семейство

🔴 Край с пазаруването в Одрин, отсякоха опарени българи

🔴 Първа версия за ада в столичния квартал "Дианабад", оказа се, че...





Източник: vihrogon





Коментари

горе