БНТ разбиха bTV и Нова с "Вина", ето какви обрати следват



Сериалът на БНТ “Вина” срази амбициите на bTV и Нова телевизия и застана на първо място в избора на зрителите в неделя вечер. По този повод режисьорът Виктор Божинов се появи в предаването на Георги Любенов и обеща много обрати във втория сезон на поредицата.





Той издаде, че от самото начало идеята е да има много обрати в сюжета, в които местата на злодеите и добрите се сменят.





“Всичко е възможно”, каза Божинов за развитието на сюжета. Той обаче разкри, че част от новите серии са снимани в италианската столица Рим, а други в Бургас.





Един от изненадващите обрати ще е връщане във времето. Историите на избите в сериала ще бъдат разказани от началото им в периода между 1922 и 1938 година. Ретроспекцията ще бъде в два поредни епизода, а Виктор Божинов коментира, че сам е впечатлен от резултата.









Сериалът съзнателно е насочен към зрителите на БНТ, които са различна аудитория от останалите, обясни режисьорът. Според него успехът му се дължи на това, че авторите не се опитват да изумят публиката, защото в тази насока е направено всичко. Тяхната цел е да разкажат историята простичко, като задно с това добавят нови герои и сюжетни линии.









Виктор Божинов призна, че покрай сериала не е станал по-голям специалист по виното. За сметка на това не е купувал отдавна вино, защото покрай продукция с това име, съвсем разбираемо има такова в изобилие. Режисьорът подчерта, че на какъв сорт ще бъде наречен поредния епизод, е част от интригата във “Вина”.


Четете още:

🔴 Еврото удря тежко цените на имотите в България, ще скочат от...

🔴 Майката на Десислава Иванчева: Трябва да съм здрава, за да отгледам детето

🔴 Шофьорите изтръпнаха от това, което им готви Емили Тротинетката





Източник: vihrogon





Коментари

горе