Ясновидката на Берлускони: Ракът ще остане в историята, ще имаме премиер



Ясновидката Теодора Стефанова е първата домакиня за тази седмица в "Черешката на тортата". Останалите участници са подробно информирани за нея. Очакват тя да приготви ексцентрично италианско пиршество и не се оказват далеч от истината.





Тя споделя, че тъкмо кацнала в София от Милано и си носи продуктите за манджите оттам, дори чери доматите и червеното цвекло. За съжаление обаче гадателката вместо да разчита основно на себе си, доведе в кухнята две помощнички, които да й свършат част от работата. Още в първата задача Стефанова използва чужд труд, за да й спретнат баницата, на което шеф Манчев реагира така: "Е, то и аз само да гледам отстрани, ще нахраня гостите с 250 баници".





За втората стъпка от менюто яснодивката повика на помощ втори помощник, на което Манчев отново реагира: Еми поне ръкавиците си изцапайте! Очаквах Вие нещо да направите с вашите ръце!

В крайна сметка Стефанова реши нещо да сготви - печена тиква със захар и канела. 





Еми избра си най-сложното нещо за тази вечер, коментира Манчев и я разкритикува за начина, по който овкусява тиквата с канела. 

Ясновидката реши да приготви италиански тортелини със сос бешамел, но за нещастие  на Манчев сосът се оказа купен в картонена кутия, вместо направен у дома. 





Основното пак се оказа катастрофа, тъй като отново тук се намесиха ръцете на приятелката, а Стефанова само коментираше отстрани. 





И отново за нещастие на шеф Манчев Теодора реши да направи ризото, което е готово и само трябва да се свари за няколко минути във вода.

Надявах се да представиш нещо от италианската кухня, да видим нещо от теб самата , ане от твоите приятелки, коментира готвачът.









Доколкото разбрах, всички зеленчуци тя си ги е донесла от Милано, така нарязани. Ако поне един дресинг беше направила, щеше да спечели много, коментира на свой ред певицата Петя Буюклиева. 





Езин милиционер дойде да ме разпитва, но след като му казах за инцидент с детето, след който то ще се оправи, дойде една Волга да ме откара при Тодор Живков и станах любимото момиче на комунистите. Винаги имах най-хубавата работа, разказа тя на гостите си още по време на салатата. 





След това случайно чрез една жена попаднала сред италианския елит. Още преди Берлускони да стане политик, двамата се запознали на светско събиране, където тя му казала, че е във връзка с извънземен разум, а той се възхитил, защото и той вярвал в задпределните цивилизации. 

Хвана ме за ръката, направихме консултация и скоро след това ме покани в неговото телевизионно предаване, разказа Стефанова. 





А сред потока от истории Буюклиева отбеляза ,че не би било зле като гости да получат някакво питие, с което да преглътнат и салатите, и разказите. 

Илън Мъск прави чипове, които да поставя в главите на хората. Но нас хората никога няма  да ни превземат машините. Няма да стане така, че човекът да се окаже закътан в ъгъла и да няма работаза хората. Това няма да стане. Това е невъзможно. С тези роботи е просто експеримент, коментира ясновидката. 





Роботи ще има. Те ще са свързани с кабели. Ще ги сложат в НАП, ама да видим дали няма да има пак корупция, допълни тя. 

Ще има някой човек, който ще е претърпял инцидент, с инвалидна количка и роботиката ще помогне. Той ще може да се изправи. Тези, които имат проблем със зрението, ще прогледнат. Ракът ще остане в историята. Технологиите ще помогнат на хората с аутизъм и деменция, предвиди гадателката.





Ще има и политици с изкуствен интелект. Роботите ще влязат в политиката като асистенти. Ще имаме премиер - робот - асистент. Струва ви се невъзможно, но това е нормално. То това не е само за България, то в цял свят е объркан политическия елит, коментира Стефанова. 

Ти си един водопад от думи, коментира Буюклиева. Но и се оплака, че от години не й се е случвало да се храни само с един прибор. 


Четете още:

🔴 Близка на убития Пейо: Знам какви усилия и мъки преживя, за да бъде част от живота на сина си

🔴 БНБ с важно решение, до дни вади от обращение тези монети / СНИМКИ

🔴 Краси Радков се завръща в ефира на bTV, ето кое предаване ще води





Източник: Petel





Коментари

горе