Романтичен ценоразпис: Колко излиза на влюбените празнуването на Св. Валентин?



14 февруари е време за вино и романтика. Влюбените, които предпочитат Свети Валентин по традиция трябва да заделят от бюджета си за цветя, плюшени мечета и сърца... Колко обаче ще струва празнична вечеря и нощувка, ако изберете да изненадате любимата или любимия и го заведете в някой от курортите ни?





Около Пловдив празникът на любовта и виното ще струва на желаещите спа и релакс близо 200 лв. на човек за вечер, отново с включено изхранване.

Оферти за спа почивки заливат мрежата. В Банско романтично и луксозно преживяване ще излезе около 150 лв. на човек и изхранване на базата на Ultra All Inclusive.





Влюбените, които са избрали да честват любовта в спа столицата ни - Велинград, ще се наложи да се разделят също с близо 150 лв. на човек за нощувка, релакс зона и празнична вечеря.





В Троянския балкан ще са достатъчни около 100 лв. на човек за същите екстри, такива са цените и в Девин.

В Арбанаси за 14 февруари може да се намерят и нощувки за 80 лв. на човек, с включена празнична вечеря и закуска на следващия ден.





По традиция в зимните месеци на Черноморието офертите са по-изгодни, в Златни пясъци влюбените могат да почиват за 60 лв. на вечер.






Четете още:

🔴 Блага вест! Синът на Карамански чака първо бебе, за нея ще четвърто

🔴 Съсед на Габриела: Държеше детето голо и босо през ноември

🔴 Пълен абсурд - взимаш 1000 лв. заем, искат да върнеш 4000 / ВИДЕО





Източник: Марица





Коментари

горе