Жена премина през ада - научи, че е бременна, но минути по-късно съдбата й нанесе тежък удар!



Всеки асоциира раждането с нещо прекрасно, а именно даване на живот. Какво ще стане обаче, ако това да дадете живот, значи да загубите своя? Какво ще изберете.

Сега ще ви разкажем за една драматична история и един тежък избор. Дали и вие бихте взели същото решение, като Кейт? Кой живот ще изберете и кое е по-важно? Следващите редове ще ви разтърсят.





Кейт е принудена да реши дали да съхрани себе си или все още нероденото си бебе. До тази дилема се стига, след като се констатира, че тя има рак.





Всички приятели и познати на Кейт се разплакаха, след като разбраха, че са й открили най-страшната болест по време на бременността. Младата жена е поставена пред тежка дилема Десетилетие, след като е била диагностицирана с коварната болест, тя отново се появява в живота на Кейт и то в най-неподходящият момент.

Когато е била на 20 години тя е страдала от рак на гърдата. В резултат на това й е направена двойна мастектомия. Заедно със съпруга си Глен тя чака повече от 5 години, за да могат да създадат семейство и да завърши курса си на лечение.





Двойката се радва на дъщеричка, а няколко години по-късно,по време на втората бременност на Кейт, й е открит неизлечим вторичен рак на костите.

Жената решила да отложи агресивното лечение, което би навредило на бебето й, и да продължи да носи нероденото си дете, вместо да направи аборт.





Момиченцето е родено с цезарово сечение шест седмици по-рано, а двойката й дава името Кейти-Хоуп.

Малко след раждането Кейт се подложила на химиотерапия.





Всички в семейството й обаче бяха шокирани от решението й в името на детето. Много от тях признават, че на нейно място са щели да съхранят живота си.

След като историята на Кейт е излъчена по телевизията, буквално целият свят започва да й съчувства: „Колко е смела! Нейното семейство също. Мога само да им се възхищавам.”





Друг пък коментира: „Тези хора са непознати за мен, но въпреки това съпреживяват всички емоции, през които е минала Кейт”

„Нямам представа как се справят Кейт и семейството й. Толкова са смели”





„Това е свидетелство колко мощна може да е любовта на една майка. Пожелавам на Кейт и семейството й много любов”.


Четете още:

🔴 Закрила на детето се занимавала с Габриела Славова още през 2021 г.

🔴 Диона разкри какви нарко схеми въртят полицаите

🔴 Проф. Иван Попов донесе 10 млрд. лв. чиста печалба на държавата, но ето как завърши животът му





Източник: Блиц





Коментари

горе