ВНИМАНИЕ! Мним пастор лекува с повръщане и шамари по челото, удължава и крайници / СНИМКИ и ВИДЕО



Обещава свръхестествени бонуси по сметките на хората

Мним пастор от Стара Загора, който качва проповедите си във фейсбук, твърди, че лекува с повръщане и шамари по челото, удължава дори крайници и заявява, че помага на тежкоболни да се излекуват. 





Името му е Томи Василев, а църквата, в която проповядва се нарича Емануел. Такова вероизповедание няма регистрирано в България.

Пасторът обикаля градове в страната, където провежда "сдружения", на които се събират много хора, видно от снимки в социалната мрежа. 





Проповед на пастор Илиев в Бургас

Проповед на пастор Илиев в Бургас





В проповедите си, който споделя във фейсбук, пасторът отрича материалното в живота и твърди, че човек трябва да прави добри дела. 

"През тази седмица по свръхестествен начин ще навлязат пари в сметката ти. Ще се чудиш откъде са. Това не са пари, за които си работил, това са свръхестествени бонуси. В името на Иисус, нека това свидетелство за финансите да се изпълни в живота им", казва в една от проповедите си пастор Илиев. 





В следващ видеоклип се появява жена, която е присъствала на въпросната проповед. Тя твърди, че е получила въпросния свръхестествен бонус и е открила в банковата си сметка 560 лева, след като е изпълнила заръките на Божия човек (пастора Томи Илиев). 





В друго видео пастор Томи е в болнична стая, където докосва с ръце болно бебе. Твърди, че изцелява детето, а камерата се мести към мониторите в болничната стая, които според пастора показват подобрение. 





В профила на въпросната църква е пълно със съобщения от вярващи, които уж са се изцерили, благодарение на проповедите на пастора. 

"Ето и днес Бог работи с мен през вас. Докато слушах служението, в което говорихте демони, порнография и алкохол, започнах да се треса и да издавам страшни звуци", пише в едно от благодарствените съобщения до пастора и дори изпраща снимка на повръщаното, с което жена твърди, че е изцерена. 









В едно от видеата, заснети по време на проповедите, пастор Илиев разговаря с мъж, чийто крак видимо е по-къс от другия. Пастор Томи удря челото на сакатия мъж, после го удря по гърба и го кани да седне на стол. После с движения на дланите, насочени към краката на мъжа призовава: "Нека започне да расте левият му крак! Сега". "Изцереният" мъж твърди, че усеща как кракът му се е удължил. 





Друга жена твърди, че и нейните крака са започнали да растат, докато се е молела с проповедите на пастор Томи. 









Профилът на въпросната църква е пълен с видеа от проповеди, кадри на изцелени и благодарствени съобщения, отправени към пастора. Пастор Томи има близо 10 хил. последователя във фейсбук, а проповедите и "лечебните му сили" очевидно предизвикват интерес у хората в страна, които се събират на сдруженията му в различните градове. 


















Четете още:

🔴 Ето ги всички участници в новото издание на Dancing Stars / СНИМКИ

🔴 Константин пусна тежка шега за Диона, тя му отговори: Колдрекс трябва ли ти? / ВИДЕО

🔴 Шефът на БНБ с притеснителни новини за хората с кредити





Източник: 24 часа





Коментари

горе