"Лудата сервитьорка" смълча всички в "Черешката" с разказ за божието огледало и опасен полет



Анелия Луцинова блесна със страхотно представяне в „Черешката на тортата“ тази вечер. Любимата на много българи актриса успя да спечели гостите си с кулинарни шедьоври и емоционални разкази от свои пътешествия.





Преди да започне да готви, Ани се превърна и в първия домакин на риалитито, който поръчва продукти по интернет, а в ролята на доставчик влезе нейн колега комик.





Когато се появи с торбите, той бе поканен от Луцинова да й помага в кухнята, но впоследствие се подразбра, че по-скоро има честта да споделя нейната приятна компания, тъй като Ани се справяше сама.





Шампионката по джудо приготви богато меню, което започна със салата с кротони и патладжан и предястия от три различни разядки – хумус от боб, млечна със сирене и яйчена.









Ани направи собственоръчно и содена питка, основното й ястие включваше филе от лаврак по специална рецепта, а десертът - шоколадова брауни с топка сладолед без захар и малко плодове.





В началото шеф Манчев се оказа скептичен към лаврака, тъй като вчера такъв бе поднесъл и Влади Зомбори, но пък определи разядките за чудесни, а за содената питка бе лаконичен: Направо ядеш и плачеш.





Малко след това обаче кулинарният гуру вече бе на коренно противоположно мнение за рибата, научавайки от Ани, че тя ще потопи парченцата в марина от зехтин, горчица и лимон, а после ще ги запече със зелен боб, чери домати и други зеленчуци, като отгоре ще добави мащерка и девесил.





Силно впечатлен, Манчев отдаде дължимото на домакинята.





Беше перфектна, и театралната сцена я прехвърли в кулинарната, за което те поздравявам. Благодаря ти за участието, не спести суперлативи той.

Ани продължи в същия дух и изненада гостите с уникални изпечени чинии с името на всеки от тях, които сама е нарисувала отвътре, а след това дойде ред и на гозбите.





За тях всички бяха единодушни, че Луцинова е надхвърлила очакванията, като дори и Зомбори призна, че нейният лаврак е по-различен на вкус от неговия.





Последваха въпроси към домакинята да разкрие интересни спомени от пътувания зад граница и два от тях смълчаха гостите.

Първият бе свързан със солна пустиня в Перу, за която Ани обясни, че ако я хванеш в дъждовния период на два пръста вода, става най-голямото огледало.





Представете си огледало с територията на България, толкова голяма е пустинята, и става жестоко. Божието огледало го наричат, това са огромни километри отражение от това нещо и обърква вестибуларния апарат, разкри по Нова Тв Луцинова.





Тя обаче уточни, че й се наложило да пътува дълго с автобус, в който е имало кучета и те миришели доста по-човешко от хората вътре.

13 часа път в някакво лашкане на дупки и на полуотворена врата в пустинята. Бях си навряла двата крака в ръкава на якето, защото вратата не се затваря и падат минусови температури, разкри Ани.  





Спомням си колко много са проклинах, че съм тръгнала на това пътуване с един стол за тоалетна и нищо за ядене, но като стигнахме, беше най-красивото нещо, което съм виждала, добави актрисата.









Не по-малко любопитно се оказа друго нейно преживяване, след като Ани първо си призна, че е имала самолетни полети, които се извършват само от 50 пилоти в света и на най-опасните летища на планетата.





Примерно в Катманду, като съм кацала, там изключиха всички системи, защото Хималаите са високи и пилотите управляваха самолета ръчно. Летяхме буквално край скалите и аз затворих очи, тъй като имах чувство, че ще ги пипна, разказа смелата българка.





Към края на вечерта Ани подари на всички тениска с надписа на нейно представление и покана за него, а след логичните четири десетки, които получи, се изравни със Зомбори.

Двамата имат по 40 точки, но Милена Шаркова, Цецо Елвиса и Диана Радева още не са казали последната си дума.


Четете още:

🔴 Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

🔴 Скандално! Отстранен след фаталната гонка в Стара Загора полицейски шеф се уреди със сладък пост, вече е...

🔴 ВНИМАНИЕ! Мним пастор лекува с повръщане и шамари по челото, удължава и крайници / СНИМКИ и ВИДЕО





Източник: Petel





Коментари

горе