Зрителите се заливат от смях, искат "Кой за знае?" да не свършва



Поне част от зрителите на bTV искат този уикенд да минава бързо. Изданието на новия телевизионен хит “Кой да знае?” в петък стана малък празник за феновете на българската комедия, а в понеделник идва реваншът, който ще е със същите участници. А те изобщо не са случайни.









В края на работната седмица капитаните Милица Гладнишка и Христо Пъдев се събраха в един отбор, а срещу тях седнаха комикът Краси Радков и съпругата му Станислава Ганчева.





В такъв свеж формат и не без заслугата и на водещия Сашо Кадиев играта се превърна в истински празник на хумора, а въпросите бяха някак между другото. Коментарите на зрителите в социалните мрежи са повече от показателни:





“Исках поне до 00:00ч да продължи предаването. Отбор Милица, трябваше да подходи джентълменски и подари победата. Забавлявах се от сърце. Живи и здрави. Дано дълги години да ни радвате.”





“Много ми харесва тази вечер. Леки майтапи, готин хумор, хубави хора.”

“Беше много забавно,смях се от сърце! Сладури и четиримата!”





Новият епизод в понеделник е със същите участници, в същия формат, което носи очаквания за още много смях.









За съжаление, след този своеобразен връх на предаването, то отива към края си. Както вече се знае, “Кой да знае?” отстъпва мястото си в ефира на “Аз обичам България”- друго подобно по формат шоу. Дали там ще тече същата забава не е ясно, но със сигурност зрителите ще са още по-активни в оценките си за него, най-малко заради патриотичната тематика.


Четете още:

🔴 На 63 години си отиде един от най-добрите български режисьори

🔴 Филип Буков втрещи България: Целува се с мъж / ВИДЕО

🔴 Това е най-сладката двойка във "вилата на любовта": Мария Игнатова не издържа





Източник: vihrogon





Коментари

горе