Любовен екшън: Вижте кои са участниците в новия сезон "Един за друг"



Най-секси бабата, снаха беглец, бивш риалити участник, двойка ченгета – това са само част от участниците, които влизат в новия пети сезон на риалити надпреварата за двойки „Един за друг".

Седем двойки преминаха първите си изпитания, за да стигнат до вилата на любовта. Вижте кои са те:





София и Тихомир

София и Тихомир





1. София (30) и Тихомир (34) от Харманли. Инфлуенсърката с 24 хиляди последователи идва с немалко фенове в шоуто. Двамата имат 2 деца. „Не помни живота си преди мен", казва тя с усмивка, когато Тишо се затруднява да си спомни детайли от миналото.





Маргарита и Кристиян

Маргарита и Кристиян





2. Маргарита Кръстанова (32) и Кристиян Кръстанов (33), от с. Мрамор. Работят в системата на МВР. Той се влюбил от пръв поглед, а тя в началото го мразела, защото бил много надут. Когато й предложил брак, тя припаднала. „Можеше просто да кажеш „не", подкача я той при представянето им. Имат 2 деца. Двамата шашнаха водещите Мария Игнатова и Емо Чолаков, като пристигнаха с общо над 150 кг. багаж за престоя си в предаването. Само че още на първото изпитание, както и всички други двойки, трябваше да останат с по-малко от 40 кг.





Гергана и Светозар

Гергана и Светозар





3. Гергана (29) и Светозар (30), тя е аранжор на цветя, докато е по майчинство, той е предприемач. Гергана е родена във Враца, но до 15-годишна израства в Украйна. „Веднъж отидох на гледачка и тя ми каза, че ще имам жена чужденка и две деца", признава Светозар, развълнуван, че животът му се е стекъл по този начин. „Взех си украинка от Враца", шегува се още той. Любопитните подробности от живота им съвсем не приключват с това. В началото живеят със свекървата, която се държи толкова зле, че един ден Гергана просто си събира багажа, взема 9-месечното им бебе и се изнася. Светозар успява да я спечели обратно, но не преди да изкара едно хубаво лято с приятели. В предизвикателството да изхвърлят „наднормения багаж" се справят като супермени и за под 3 минути се отървават от 64 кг. лични вещи.





Петя и Дилян

Петя и Дилян





4. Петя Иванова (24) и Дилян (37 г), от Сливница. Имат агенция за деца модели. Двамата се запознават, когато Петя е едва на 14. Майка й я води в агенцията за модели на Дилян. Година по-късно започват връзката си, но не преди 13 г. по-големият Дилян да се обади да поиска разрешение от майката на тийнейджърката. Двамата вече са семейство и имат две деца.





Галена и Петър

Галена и Петър





5. Галена (28) и Петър (32) от Генерал Тошево. Петър е познат на публиката от друго риалити - „Фермер търси жена". Вече е я намерил. А благодарение на предложението му за брак вече и феновете на Краси Рачков го познават. По време на неговото „Забранено шоу" в Бургас, Петър излиза на сцената и оттам предлага брак на любимата си Галена, която е голяма фенка на комика. Двамата мечтаят за деца, макар и до момента да не им се получава, изглежда се гласят да работят за това и по време на предаването, защото споделят, че се надяват след състезанието да научат най-хубавата новина – че ще стават родители.





Кристина и Емилиян

Кристина и Емилиян





6. Кристина (27) и Емилиян Димитрови (31) от Добрич. Той е търговски представител на лекарства и хранителни добавки. Тя е мениджър Човешки ресурси. Също са от двойките, които мечтаят за дете и вече имат няколко загубени бременности. Двамата грабват сърцата на зрителите още в началото, когато ги предизвикват да скачат като изоглавени и да се обсипват с комплименти. „Колкото колата обича бензина, толкова те обичам" е сред най-колоритните комплименти, които Емо прави на половинката си. Двамата се справят блестящо и в предизвикателство с надяждане, когато омитат цяла тенджера с карначета, кюфтета и мезета. Бързината и сработването им ги прави и първите победители в предаването, като двамата се уреждат със седмичен имунитет.





Христина и Ивайло

Христина и Ивайло





7. Христина (44) и Ивайло (37). Тя е най-секси бабата, която има 25-годишна дъщеря и две внучета. Освен красива баба, Хриси е гримьор, което й пести много пари от това да изглежда добре, шегува се тя. Именно външният й вид е причината двамата да се съберат. Ивайло се влюбва в нея от снимка във Фейсбук и решава, че тя ще бъде негова. И успява. Само за няколко месеца. Твърди, че минава целия тежък процес по кандидатстване за позицията „Мъж под чехъл на Христина", но работата напълно го удовлетворява.






Четете още:

🔴 Отиде си авторът на музиката на "Ну, погоди"

🔴 Един голям български град като Пазарджик е със сменени ЕГН-та

🔴 Със 160 кг багаж влизат участници в "Един за друг"





Източник: Днес.БГ





Коментари

горе